80’ERNES BILKORT NU SOM SPIL APP PÅ MOBILEN

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

Var du vild med de klassiske bilkort? Nu kommer brugbilsøgemaskinen Autouncle.dk med en spilapp, hvor du rent faktisk kan købe bilerne, du spiller om!

Autouncle.dk udgiver det klassisk bilkort-spil som app til din iPhone, til forskel fra det gamle spil kommer spil-app’en med et twist, ikke nok med du kan dyste med bilerne, du kan også købe de brugte biler, på dine bilkort via Autouncle.dk.

App’en er opbygget så som det klassiske bilkort-spil, hvor bilen med den bedste årgang og pris, vinder. Men fordi bilerne på kortene er brugte biler, som er til salg, vil kortene automatisk ændre sig undervejs. Bilerne er opdelt i kategorierne; 90’er sportsvogne, Familiecontainere, Skrammelkasser, Brianbiler, Perlegrusoffroadere og Flottenheimerslæder.

Du kan vælge at spille mod Autoonkel eller udfordre vennerne, og skulle du være så heldig, at se dig varm på en af bilerne fra kortene, har du mulighed for at tage ud og købe bilen, hos en af forhandlerne tilknyttet Autouncle.dk. App’en Autouncle Bilkort kan hentes gratis i iPhones AppStore

Hvad synes du om idéen med at kombinere en sjov gammel leg med markedsføring af produkter?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 3 =

No Comments Yet.