Årets vildeste julebelysning hylder Star Wars

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

julestarwars5

 

Hvert år i december begynder racet om at bygge den flotteste og mest opsigtsvækkende julebelysning.

Heldigvis ikke hos alle villaejere, men hos en hel del, der bruger en mindre formue på kulørte lamper og den efterfølgende elregning.

En musiklærer fra Californien ser ud til at tage årets vildeste – og flotteste? – julelysshow på sit ellers ret diskrete og almindelige hus.

Almindeligt er huset i hvert fald ikke her i december med det imponerende fem minutters lys- og lydshow med 100.000 LED pærer, som musiklæreren lader afspille mange gange i løbet et døgn.

Inspirationen er ”Star Wars” filmene. Handlingen er noget med en genoplivning af en fjern galakse i verdensrummet, og undervejs hører tilskuerne dele af John Williams’ berømte melodier som ”Star Wars Main Title”, ”Duel of the Fates” og ”The Imperial March.”

Det har taget musiklæreren Tom Bet George over 1.000 timer at designe, konstruere og sætte julebelysningen op. Den omfatter bl.a. en fem meter stor guitar, elpiano på seks meter og et komplet belyst trommesæt, der står i garageindkørslen.

Musiklæreren beder de mange besøgende, som kommer langvejs fra for at beundre hans juleshow, om at donere lidt penge til et hjælpeprogram for hjemløse i den lokale kirke.

Se det er julemanden anno 2014!

Kig nærmere på det utrolige juleshow i denne lille video. Husk at dreje op for lyden.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × three =

No Comments Yet.