ADIDAS OG SENNHEISER MØDER INFERNAL

2 Min læsning

Af Cecilie Henriksen

Infernal og DJ Hampenberg gav den gas til et event i forbindelse med lancering af høretelefoner der er kommet ud af samarbejdet mellem høretelefonproducenten Sennheiser og sportmærket Adidas.

Elektronista var med da Sennheiser og Adidas med fuld musik lancerede 5 nye høretelefoner specialdesignet til sport. Formålet med samarbejdet er at skabe høretelefoner der kan tåle at du sveder og bevæger dig mens du bruger dem – men uden at du skal gå på kompromis med lydoplevelsen.

De forskellige høretelefoner blev præsenteret på et modeshow, hvor modellerne bar Adidas tøj, og efter modeshowet var der mulighed for at kigge (og lytte) nærmere på de forskellige høretelefoner

Sennheiser = høretelefoner og høretelefoner = musik, så derfor har Sennheiser da også en række ambassadører bland musikere, der (heller ikke) vil gå på kompromis med hverken lydkvalitet, komfort eller at se godt ud. Ambassadørerne tæller så prominente navne som Bob Sinclair og i Danmark altså Infernal og DJ Hampenberg.

At gå direkte fra objektiv studeren af høretelefoner til vild dans er ikke noget, vi i Danmark gør det så meget i. Så at få forvandlet publikum til nogen der kunne synge med og danse krævede sit band. Bandet var Infernal og de leverede varen! Senere kunne DJ Hampenberg ride den hjem på en bølge af højkvalitetslyd.

Sennheiser høretelefoner fås fra 175 kr for de billigste in ear høretelefoner op til de dyreste studiohøretelefoner til et par tusind. De kan købes på Sennheisers hjemmeside

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven + 2 =

No Comments Yet.