SPILANBEFALING: JUST DANCE FORAN FJERNEREN

2 Min læsning

Så er der nyt fra feststarteren over dem alle – Just Dance.

Den perfekte festcocktail
Festkongen over dem alle er landet for fjerde gang, med alt hvad de indebærer af festmusik fra Rihanna, Maroon 5 og Europe (for ingen fest uden Final Countdown). Når du har valgt en sang gælder det om, at svinge hofterne i takt til musikken, og følge de danse anvisninger der er på skærmen.

Det er hurtigt og nemt at komme igang, medmindre man selvfølgelig lige skal over genertheden ved at danse midt i stuen. Sangudvalget er et godt og bredt miks mellem nye hits som sange fra Justin Bieber til sange af ældre dato som Rick Astley med”Never Gonna Give You Up”.

Det hele er præsenteret på en supper lækker måde, med farverig grafik og nemme at læse danseinstruktioner der gør, at selv de mindste (og ældste) kan være med

Sjovt alene, magi med flere
Just Dance 4 er ganske underholdende alene (hvor det også har en fitness funktion), men det er med en håndfuld andre i stuen at det virkelig stråler.

Op til fire andre kan danse med foran fjernsynet, og hver især bliver i bedømt på hvor gode i er, og det skaber en herlig konkurrence stemning hvor det gælder om at fyre den mest muligt af foran skærmen.

Det er nemt at komme igang, og spillet forlanger aldrig at du skal være super duper præcis med dine danse moves, så det bliver hurtigt til en god fest.

Perfekt til hele familien

Just Dance 4 er perfekt til både familiens mindste, husets teenager og de lidt ældre familiemedlemmer, der vil have det sjovt med resten af familien. Det er er spil hvor alle kan værelse, og det er i sig selv ret magisk.

Spillet fås til:
– Xbox 360 (set til 329,-)
– PlayStation 3 (set til 329,-)
– Wii (set til 289,-)

(Bemærk: Playstation 3 og Xbox 360 versionerne kræver ekstra udstyr, mens du har alt hvad du skal bruge til at spille Wii udgaven.

Derfor anbefaler Elektronista at du tjekker om du har det påkrævede udstyr, hvis du ikke køber det til din Wii)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 4 =

No Comments Yet.