ADVENTSGAVE 3: XBOX KINECT

1 Min læsning

Konkurrencen er afsluttet. Vinderen er trukket ved random number generator og det blev kommentar nummer 10. Tillykke til Néné. Du hører fra os. 

Denne uge har vi noget helt særligt i Elektronista adventsgaven. En Xbox 360 spillekonsol med Kinect bevægelsessensoren, 4 GB harddisk og adgang til internettet – Xbox Live, Twitter, Facebook og musiktjenesten Zune. 

Den har indtaget dagligstuen og sætter gang i hele familien med danse-, synge-, shooter- og børnespil. Xbox er en hot shit spillekonsol og med Kinect delen kan du vinke farvel til den klassiske controller og i stedet bruge din krop i legen. Vi har 1 stk Xbox 360 Kinect 4GB i ugens adventsgave gadget give-away. Skal det være din?

Hvis du ikke allerede har en spillekonsol i huset eller hvis du står og mangler den perfekte julegave til legebarnet (i alle aldre), så er det her den perfekte adventsgave gadget give-away. Det eneste du skal gøre for at være med er at skrive en kommentar herunder. Fortæl os hvordan du foretrækker at spille. Er det på din telefon? gennem en konsol i stuen? en håndholdt konsol? brædtspil? Lad os vide hvordan du gamer, og du er du med i lodtrækningen om Xbox Kinect præmien.

Når du deltager i konkurrencen bliver du samtidig gratis modtager af Elektronista Inbox Magasinet. Du kan selvfølgelig melde det fra når som helst. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × four =

93 Comments
 • MartinDK
  december 9, 2011

  Det kunne være dejligt at vinde sådan en adventsgave – så jeg vil deltage i konkurrencen med denne beretning:

  Jeg har i mange år været PC gamer (lige siden Wolfenstein 3D og Doom), men da Halo udkom til xbox i 2001, og en god ven købte det, fik jeg øjnene op for konsollernes goder.

  Det er unægtelig noget mere afslappende at slænge sig i sofaen foran TVet med en controller i hænderne end det er at sidde ved skrivebordet med tastatur og mus.

  Og desuden er split-screen co-op er en af mine største fornøjelser inden for videospil.

  Derfor spiller jeg primært på min xbox 360, som er af den gamle udgave. Efter en tur på gulvet larmer den dog endnu mere end normalt, så mit mundvand løber lidt ved synet af den nye model, i fremviser her ;)

 • Louise F
  december 9, 2011

  Det første computerspil jeg kan huske at jeg prøvede var et tv-spil fra Atari – noget skihop. Så kom turen til barndomsvennens families Macintosh og spillet Oswald. Efterfulgt af skolevenindens Commodore 64 og Giana Sisters på båndstation.

  Så fik jeg min helt egen Nintendo 8-bit og Super Mario 3. Det var et kæmpehit – og bare tanken om lydeffekterne kan gøre mig helt syg efter at spille det igen.

  Siden blev det pc-spil men uden det store engagement, udover da jeg lånte King’s Quest af noget familie.

  Så fik jeg en PS2 og Crash Bandicoot! Og SÅ blev der spillet. Endnu mere da Tekken og senest Guitar Hero flyttede ind. Nu er der barn i familien og ikke meget tid til at sætte sig foran den store skærm, men et lille spil Wordfeud på iPhonen er der da tid til.

  Jeg synes helt klart at konsoller er den mest sociale form for gaming. Alle kan se hvad der foregår og man kan sidde behageligt. Har endnu ikke rigtig prøvet at spille på en Kinect, Wii eller andre af de kropsstyrede konsoller, men er slet ikke bleg for at prøve det på familien…

  Glædelig jul!

 • Line Rasmus
  december 10, 2011

  Lækker præmie! Herhjemme står den på konsol i stuen, men god gang oldschool brætspil bliver der også tid til, særligt i denne juletid :)

 • Ulf Reese Næsborg
  december 10, 2011

  Jeg har spillet siden diskettedrev i Amiga 500 sagde hyggelige små knirkelyde, men i dag foregår det mest på konsol (wii) sammen med ungerne (Mario FTW!) eller på min telefon.

  Tænker at en kinect vil være sjov for hele familien.

 • Nigra
  december 10, 2011

  Spiller for tiden kun på iPad og iPhone – alt for længe siden, jeg har haft fingre i et konsol. Alt for længe siden vi sad 3 forskellige steder i huset og spillede over det lokale netværk.
  Kunne være skønt at tæve eller få tæv af teenagerne på en Xbox i julen ;-)

 • Nigra
  december 10, 2011

  Spiller for tiden kun på iPad og iPhone – alt for længe siden, jeg har haft fingre i et konsol. Alt for længe siden vi sad 3 forskellige steder i huset og spillede over det lokale netværk.
  Kunne være skønt at tæve eller få tæv af teenagerne på en Xbox i julen ;-)

 • Torben Larsen
  december 10, 2011

  Spiller pt. på PC, da det er den eneste platform jeg har.
  Men har altid ønsket mig en Xbox, da grafikken totalt overgår PC’en, men jeg har squ aldrig haft råd til at rive pengene ud af budgettet!!

  Er ‘opvokset’ med Commodore 64/128 og Amiga’en, der, dengang, var en rigtig fed spillemaskine.

  Har senere spillet en smule på PS1 og 2, men kun hos familie og venners børn. (hvor jeg som regel tabte stort ;o))

  Go’ Jul til alle på elektonista.dk – Og tak for en go’ og underholdende side.

 • Mette Christensen
  december 10, 2011

  Det første pc-spil var “Larry Leisure”, som jeg brugte rigtig meget tid på. En hel ny måde at bruge min pc på. Ellers har jeg lagt millioner af kabaler fra “Good Sol”. Og svømmet i “Aquaria”. Og “World of Warcraft – et fantastisk univers. Nu spiller vi også på Wii’en. Må købe nye versioner af Sport og Fit, da de er blevet ret ridsede efter mange timers leg.
  Den nyeste tidsrøver er Word Feud på min HTC Desire HD og IKKE MINDST på min iPad. I love it. Det tror jeg også jeg vil gøre med en XBox :)

 • Christina Kærsgaard
  december 10, 2011

  Jeg spiller mest “bevægelsesspil” på wii’en. Men savner fokus på mere end armene! Jeg bruger meget tid på danse-spillene, og sportsspillene. Jeg har gået og overvejet et brædt til wii’en, men har længe været nysgerrig på kinecten. Lige i denne tid drømmer jeg om et skisportsspil på en kinect. Jeg forestiller mig det må være det nærmeste man kan komme på virkeligheden indtil det bliver vinterferie tid!

 • Néné La Beet
  december 10, 2011

  Jr.s X-box er gået uigenkaldeligt i stykker og det er faktisk et stort tab, især når han har kammerater på besøg. Og havde han en Kinect kunne moderen måske ligefrem lege med også – det der controller-noget duer jeg ikke til!

 • Maria M
  december 10, 2011

  Før vores sidste x-box døde, var det helt klart den jeg spillede på. Min mand og jeg brugte timevis på et golfspil (EA games). Og der var også en krimi på et tidspunkt.
  Så overtog ungerne, og efterhånden ville den ikke mere.
  Nu foregår spil især med kort (rigtig old-school!). Men gad godt en ny konsol til at sætte gang i familien!

 • Jesper Antonsen
  december 10, 2011

  Nu er det ikke fordi jeg spiller ret meget, men når jeg gør, så er det typisk Buzz-spil på PS2. Så det må vel siges at være en anelse forældet efterhånden. Måske det rent faktisk var på tide at opleve hvad næste generation af konsoller har at byde på af grafik og andre fede muligheder. Uanset hvad – så må I have en fantastisk jul :-)

 • Maria M
  december 10, 2011

  Jeg er en af de mange der er vokset op på Nintendo – primært Mario Brothers, og da jeg endelig selv fik en Super Nintendo var lykken gjort! Den er sidenhen både slidt ihjel og udskiftet, men tiden er for længst løbet fra den. I dag spiller jeg primært på min smartphone, for så kan jeg liiige have lidt spas på farten. Men jeg nyder i den grad også en god omgang Besserwizzer eller lignende, hvor man kan se modstanderen i øjnene mens man tæver hinanden.. Har ikke haft en konsol i umindelige tider, så at få fingrene i en Kinect ville være en skøn addition til vores hjem!

 • Zakia
  december 10, 2011

  For tiden spiller jeg kun på min iPhone men vile ELSKE at have sådan en stående i stuen! Så skulle alle veninderne inviteres på rødvin, snacks og tøse gaming..

 • Mikkel Marius Winther
  december 10, 2011

  Jeg har elsket Super Mario siden jeg første gang spillede Super Mario Bros. 1 på NES. I dag tager jeg engang imellem min Wii frem og spiller Super Mario Galaxy. Og det er sgu stadig sjovt.

 • Bo Styhm
  december 10, 2011

  Min far havde en ZX Spectrum, mine kammerater havde Commodore 64…
  Det var vel starten på min “digitale karriere”. Siden har det udviklet sig henover Amiga, PC AT 286, 386, 486… alt sammen på computer-siden. På konsol-siden har jeg været med siden Sony’s første PlayStation henover PSOne, PlayStation 2, Nintendo Wii, og sidste men ikke mindst PS3. Til gengæld har jeg ikke ejet en Xbox, så den oplevelse har jeg til gode.
  Hvis jeg fik muligheden, ville jeg berige min kone og mine børn med denne advents-gave. Det vil bringe meget glæde i det lille hjem :-)

 • Camilla
  december 10, 2011

  Herhjemme er junior den spillende. På sin gamle ps2 og på nintendoen. Desværre levner julebudgettet ikke overskud til det, han mest ønsker sig: en Xbox Kinect eller (hvis det ikke kan være anderledes) en Wii. Forældrene driver ikke gameriet meget videre end at wordfeude på iphonen.

 • Michael
  december 10, 2011

  Når ungerne er langt i seng, og der er faldet ro over hjemmet er der intet bedre end at koble af, ved at sætte ild i stuealteret med en gang ‘hjernedødt’ Battlefield, Call of Duty, eller lignende. Har haft en hang til Sony’s konsoler, men Kinect sætter jo Wii og Move til vægs.

 • Annemette Haahr
  december 10, 2011

  Jeg er total analfabet når det kommer til at game. Så jeg tænkte, at nu skal jeg på banen, og for en gangs skyld skulle det være mig der bringer noget sejt elektronik ind i hjemmet, og ikke min mand. Måske en ny gamer kunne blive født?
  Derfor tænker jeg at Xbox kinect kunne havne hos mig, så jeg kan komme i gear på den front også. Sikke en advent vi kunne få!

 • Kristine
  december 10, 2011

  Jeg spiller pt. mest på min iPhone. Jeg elsker, at jeg ved hver mulig lejlighed kan hive min telefon frem og spille lidt. Og så er jeg blown away over at tænke på, at kvaliteten af de spil, jeg spiller på min telefon nu, er langt bedre end dem, jeg spillede på pc i min barndom. Sidste weekend brugte min kæreste og jeg det meste af søndagen på at sidde ved siden af hinanden og spille løs på hver vores telefon. Men det ville jo være fedt at kunne spille samme på en x-box :)

 • Kim
  december 10, 2011

  I denne juletid, er det mere brætspil og kortene der kommer frem. Ellers er det mest PS3’en i stuen, der bliver spillet på. Det er mere afslappende at kunne sidde i sofaen og nyde de gode spil.
  iPhone spil bliver kun brugt i lufthavnen, når nogle timer skal slås ihjel.

 • Morten
  december 10, 2011

  Jeg får bank i bowling på Wii af min datter på fireethalvt. Det kunne være SÅ sjovt at se hende hoppe rundt foran skærmen til et Xbox spil. Måske lillebror også kunne være med, så… Når ungerne er lagt i seng tager jeg kampstøvlerne på, og uddeler klø i Battlefield 3 til PC. Eller, hvis BF3 er for larmende eller serverne er fyldt med trigger-happy teenagere, kan jeg også finde på at øve mig i touch’n’go i en orkan i FSX eller X-plane. Mit første spil nogensinde var Solo Flight til C64: 10 pixels som skulle gøre det ud for et fly og et par streger i horisonten var bjerge og landingsbaner. Det var SÅ stort – i 1983 :-)

 • Ulla
  december 10, 2011

  Herhjemme er alle vilde med at spille på iPad og det kan være svært at komme til… Interessen for wii er dalende, så mon ikke vi skal have fingrene i denne adventsgave. Hvis vi vinder, tager vi den med til familiejul og spiller med alle fætrene.

 • Sarah Vang Nøhr
  december 10, 2011

  Lige pt. er det helt klart Wii’en med kæresten der trækker – så får man jo også det sociale med! Men har nu altid været lidt mere glad for computeren, den er bare noget særligt… :)

 • Ulrik
  december 10, 2011

  Spiller på en MacBook pro, hvilket gør det rimeligt begrænset hvad man egentligt kan spille… Men heay, helt sikker tid til en power up.

 • Line A
  december 10, 2011

  Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke har en favorit. Kan lide at spille på både computer, spillekonsoller sat til fjernsynet, mobiltelefonen og de små som nintendo ds. :)

  Line

 • Søren Bendixen
  december 10, 2011

  Spil skal spilles hvor som helst og når som helst og altid i højeste kvalitet. Her i huset er der 3 legebørn på 9, 11 og 42 år og et væld af platforme PS2, PS3, PSP, Android Xoom tablet, Stationære Computere og bærbare og naturligvis bliver der også spillet igennem på mobilerne. Men den helt store kult spilleoplevelse er stadig når vi finder den gamle brune Commodore 64 og båndstationerne frem fra skabet og sætter det hele til fladskærmen med ABC-turbo og løgnhistorier og highscorer fra dengang far var dreng. Den holder stadig 100% men loadtiderne er helt forfærdelige – tænk hvor meget tid der er blevet spildt på den konto gennem tiden :-)
  Tak for et anderledes teknologi-site og skønt at se at der også sniger sig lidt Android-stuff ind fra tid til anden. Go’ jul!

 • Peter Michelsen
  december 10, 2011

  Det bedste er, når barnebarnet ringer og spørger om jeg er hjemme. Så ved jeg at det står på spil inde i stuen. Jeg forsøger at følge med, når han banker mig i alle de Wii spil jeg har.
  Jeg trænger til at få bank på en anden platform!

 • Tommy B. Torpegaard
  december 10, 2011

  Alle de minder, der popper op, når man læser alle de gode menneskers beretninger fra ungdommen :) Jeg husker meget tydeligt, hvor meget jeg var oppe at køre den juleaften, hvor jeg fik en Commodore 64 af mine forældre m. kassettebåndets spolen frem og tilbage og hele moletjavsen. Det var specielt spillet Battle Through Time, der forenede mig, min irriterende storesøster og mine forældre på gulvet foran 20″ skærmen. Der er gået mange år siden da, og min far har for længst overhalet mig på spillekonsolsområdet m. Wii og Playstation. Men vi samles stadig til gode spillestunder sammen med mine unger og hyggen for børn og voksne er stadig den samme.
  Jeg ville klart kunne glæde en familie derhjemme med sådan en XBox med Kinekt, som kan samle min egen lille familie igen efter at have tilbragt de sidste par måneder med lille nyfødt på neonatalafdeling. Det ville være fedt :)

 • Henrik Løvgret
  december 10, 2011

  Hej Elektronista,
  allerførst tak for et rigtig godt nyhedsbrev!

  Når jeg spiller er det om oftest på min iPhone, og jeg spiller for det meste (for tiden) ‘Bookworm’ da det ikke tager lang tid og jeg kan fortsætte dér hvor jeg slap sidst. Jeg spiller typisk når jeg lige trænger til en lille pause i arbejdet – så tager jeg lige 5-10 minutter med et spil og lægger alt andet bag mig for et stykke tid.
  vh Henrik

 • A. D.
  december 10, 2011

  Herhjemme spiller vi mest spil via nettet på computere. Da de er af ældre dato, er det begrænset hvormange spil man kan installere på dem.
  Lidt psp2 bliver det os til engang i mellem.
  Ungerne ønsker sig som alle andre en x-box Kinect, men som i så mange andre familier, er budgettet desværre ikke enig.

  Det ville være en fantastisk gave at give ungerne :-)
  Med 3 spilleglade unger ville det være herligt at være den heldige vinder.
  Det kunne være rart at kombinere spil med at få sig rørt.

  God jul til alle brugere

 • Jesper Partoft
  december 10, 2011

  Jeg blev enormt skuffet da Sony bare kopierede Wiimote til PS3. Den løsning som Microsoft har valgt er bare bedre og som jeg forestiller mig at spil (og meget andet) skal styres i fremtiden.
  Når jeg spiller er det mest på telefonen (Samsung Galaxy S2) og det er for det meste korte spil, Napoleon og Rush hour. Der er ikke rigtig tid til andet.
  På min PS3 er det mest Resident Evil der fanger min opmærksomhed.

 • Magnus Bros
  december 10, 2011

  En konsol er det nye brætspil familien kan samles om. Jeg har selv fået min gamle farmor med på et slag på Wii. Hun er dog lidt forvirret over “de mange knapper og lamper”. En Kinect ville være endnu bedre. Jeg mener, hun kender jo i hvert fald sin egen krop.

 • Bettina Dion Petersen
  december 10, 2011

  Som tiden er nu, bliver det kun til min iPhone, men har ellers spillet pc, det er mere børnenes område nu. Så det er nok mest pixeline og små online spil der bliver dyrket herhjemme. Har luret på kinect, så skal der rykkes rundt på møblerne og gives gas med ungerne, det kunne blive en underholdende juleaften….

 • THB
  december 10, 2011

  Lidt af det hele … alt fra de gode gamle kortspil eller Yatzy, over aps på iPhonen, til en gang Wii-motion :)

 • Helle
  december 10, 2011

  Jeg er på det der ugeeky stadie, hvor jeg kan finde ud af Angry Birds og den slags på mobil, og så er jeg næsten lidt god til nogle af bevægelsesspillene på Wii – og indimellem lægger jeg en kabale på pc. Og jeg er nok seriøst nødt til aldrig nogensinde at komme i nærheden af Tetris igen, for jeg kan bare ikke holde op! Men altså, hvor Kinect bare lyder spændende…

 • Onkel Eva
  december 10, 2011

  For et år siden forærede min dengang 9-årige søn og jeg os selv en Wii-konsol i julegave og den er blevet flittigt brugt. Så flittigt at især den ene af de to remotes nu er begyndt at svigte os…. typisk lige midt i kampens hede. Det ødelægger spilleglæden vi ellers har delt sammen fordi vi ofte må opgive at gennemføre diverse ivrige dyster…. og det er topfrustrerende! Allermest fordi Wii’en har givet os en tiltrængt motivation for at få rørt os mere i dagligdagen.
  Ingen tvivl om at en X-box Kinnect efterhånden står temmelig højt på ønskelisten her hos os.

 • Ole
  december 10, 2011

  Jeg har været med fra fra computerspillets barndom, startede sidst i firserne med VIC 20 og C64, købte først i halvfemserne min første pc på den blev der spillet Civilization.Så tager vi et hop frem til idag hvor jeg spiller world of warcraft på pc’en og diverse game apps på mobilen bla. angry birds, skak,.
  Af konsoller er jeg ejer af en wii den synes specielt er god hvis man er en gruppe som vil spille og have det sjovt sammen, det er her kinect kommer ind i billede som et nyt og spændende element.

 • Pia Petersen
  december 10, 2011

  Jeg startede også tilbage i zx spectrum dagene, gik over til commodore vic 20, commodore 64 og 128, amiga i flere versioner så pc uha en udvikling der egentligt er sket :) flere forskellige konsoller, vi har spillet utallige brædt- og kortspil og gør det stadig.

  Xboxen m kinect kunne være superfedt at spille sammen hele familien også fordi man er fri for controllere og andre mere eller mindre vellykkede styreenheder som til wii fx. Så jeg x’er fingre :)

 • Lykke
  december 10, 2011

  For tiden spiller jeg mest på min iphone, både med gratis og købte apps! :)
  Foretrækker dog købte da de ofte har mere at give af. Især Hugo er en favorit for tiden! Den bringer barndomsminder frem :)
  Konsolspil er jeg kæmpe fan af playstation og har været fast tilhænger i mange år!
  Dog har jeg for ikke så længe siden prøvet xbox’s kinect og det er super fedt og sjovt!
  Så den adventsgave kunne jeg godt bruge ;)

 • Allan P
  december 10, 2011

  Jeg bruger helt klart min Xbox meget. Hver aften inden jeg går i seng, spiller jeg som regel lige en 1/2 time. Jeg spiller mest FPS-genren, men også forskellige sportsspil, online via Xbox Live. Min kæreste er ikke så meget for den slags spil, så det håber jeg at en Kinect kunne råde bod på.

 • Lisbeth
  december 10, 2011

  Da jeg bedst kan lide strategispil, synes jeg bedst om at spille på PC’en. Men jeg har en lillebror, som elsker konsoller, og hans største ønske til jul er en Xbox kinect.

 • Tim Jensen
  december 10, 2011

  Hej

  Jeg startede med en ATARI, senere kom min far hjem med en Amstrad i dort og med indbygget båndstation (det var stort!)

  Så blev det til en Commodore 64 med ekstern båndstation som senere blev til en Amiga 500 med 5 1/4 floppy disks. Jeg husker at nu var spillene ved at være super fede og grafikken var fantastik. Men pludselig kunne man også spille på PC. Min første var en 386 40mHz. Så i rigtig mange år spillede jeg på PC.

  Mit sidste køb var en Xbox af den gamle model som har det grønne xbox logo på toppen. Den er vel efterhånden 7 år gammel. Jeg har ikke fået erhvervet mig en ny da jeg undervejs er blevet far til 2 piger, og så har tiden ikke været til det. Men nu er den ene pige (4 år ) så gammel et hun har interesse for at spille. Så jeg ville være lykkelig hvis det var mig der vandt, så jeg kunne komme med på beatet igen.
  Og for at svare på spørgsmålet så har jeg spillet lige meget på konsol og PC.

  Hilsen
  Tim

 • Tanja
  december 10, 2011

  Angry Birds på min Android / HTC Legend, som alle andre. Plus et par andre spil, som dog ikke holder i så lang tid…
  Men kæresten har faktisk udvidet min horisont med en PS3. Så her spiller jeg “Dance Star”. Spillet købt kun til mig (og fest), med garanteret goofy effekt. Og så spiller jeg Uncharted.

  Af en eller anden årsag har jeg aldrig spillet rigtigt på min computer. Facebook spillene har aldrig rigtigt fanget.

 • Søren Nielsen
  december 10, 2011

  Min foretrukne måde at spille på afhænger af situationen. Jeg har et had/kærligheds forhold til de enkle flashspil fordi de er så god tidsspilde at jeg har svært ved at holde mig fre dem. Når jeg er i et mindre selskab af venner så elsker jeg diverse brætspil, gerne noget med ordlege. Sidst men ikke mindst er jeg vild med ideen om at være aktiv og bruge hele kroppen foran computeren, som det er tilfældet ved Wii og Kinect

 • Pia
  december 10, 2011

  vi spiller for det meste på ipad’en eller brætspil her i huset, hvor der er to små børn. Jeg er dog sikker på at en xbox kinect ville komme hele familien til gode – både børn og voksne ville finde det super sjovt. Så det kunne være helt fantastisk, hvis vi kunne være så heldige… Vi krydser fingre :-)

 • Karsten
  december 10, 2011

  Tdilgere var jeg gamer. På den ene side blev 3D interessant med D&D og Eye of the Beholder. Alt foregik på Amiga eller PC. Efter jeg er blevet far, er mit spil meget præget af børnenes nærvær. Voksne begynder at spille spil, de aldrig ville ha’ rørt, hvis de ikke havde unger.

  Jeg kan huske min tid med Bip-bip spil (og den trojanske hest) og kan sagtens forstå unger blive slugt op af, små håndholdte maskiner, som hurtigt kan afvikle et spil … og et til … og et til. Min foretrukne spilplatform er iPad for tiden, men det er nok fordi hverdagen ikke tillader de lange aftener med PC’en, som man selv havde i sine unge dage … man er jo gået hen og blevet et godt eksempel :-)

 • Lina Esmaralda Hyrland
  december 11, 2011

  Jeg har kun prøver at spille på en apillekonsol en gang i mit liv. Det lyder måske ret vildt, men har ikke en selv og har faktisk heller ikke et fjernsyn, så det er den primær grund. Det et ikke fordi jeg ikke vil, men det har bare ikke være prioteret så højt da jeg er til brætspil.

  Men så prøvede jeg at spille hos min mor, som er tæt på 60 og er bidt af en spilleglad haj. Så hvis jeg vandt ville jeg give den til hende (med første ret til at låne). Hun fortjerner at få lidt sjov til hende selv. Hun har en PlayStation 2 og det ville da være federe med en Xbox:)

  Glædelig jul, fra en der gerne vil glæde en anden, og nej, jeg er ikk julemanden.

 • Nikolaj
  december 11, 2011

  Jeg spiller hovedsageligt på PC, men spil på min telefon er også blevet en større og større del af dagligdagens tidsfordriv.

 • Anders Djurhuus
  december 11, 2011

  Jeg gamer på alt havd der kan game. Og synes at kinect teknologien er det eneste, der lige mangler. Til gengæld er det en superfed teknologi og jeg glæder mig helt vildt til at prøve den. Hvis jeg vinder står den på forbrænding af juleflæsket og masser af dans med ungerne :-)

 • Issa
  december 11, 2011

  Det bliver til gaming på pc for det meste, alt efter hvor man er så er det også Tlf, iPad eller en konsol i sommerhuset.

 • anette larsen
  december 11, 2011

  helt klart konsollen i stuen, jeg kan ikke med små skærme.For at være en fuld oplevelse er det rart at føle sig som en del af oplevelsen og ikke som at se det udefra. En xbox ville helt klart være en forbedring og fremme oplvelsen. Håber.

 • Jacob
  december 11, 2011

  Min søn har efterhånden luret at jeg er let at lokke til kamp hvis arenaen hedder Halo. Og her snakker vi altså den gamle (første) Xbox – jeg kan stadig imponeres over det spil – men må indrømme at han snart fortjener den nyere 360 konsol – (han venter tålmodigt længere fremme på farmand når vi spiller – og venter tålmodigt på at konsollen bliver skiftet ud med en yngre model)

 • Simon K
  december 11, 2011

  Jeg spiller mest på min iPad, da det er det tætteste jeg noglesinde har været på en konsolspillemaskine.

  Jeg var dog forbi en af mine venner den anden dag. Han havde Fruit Ninja til sin xbox, og siden da har jeg leget ninja hver gang jeg ser min egen skygge.

  Eneste kur, må være selv at få kinect og kommer af med mine frustrationer…

 • Line
  december 11, 2011

  Til trods for at jeg har 3 børn der alle er temmelig spilleglade, er jeg ikke bidt af nogen stor spilledjævel. Jeg har faktisk opholdt mig nogle dage i Las Vegas over 2 omgange i flere dage uden at spille for mere end 5$, så det er ikke det der optager mig mest, heller ikke spil på hverken telefon, iPad eller pc. Men sidste år fejrede familien jul i Norge sammen med min søster og hun gav sine børn en Xbox samt en Kinect i julegave og der blev både jeg og min mand grebet voldsomt af Kinectens mange muligheder for sammenspil, bevægelse og masser af hån. Når børnene endelig var blevet trætte af bruge konsollen overtog vi voksne den og fik væltet juletræet, svedt julemaden ud og smadret vores hænder hårdt op i loftet i den lavloftede stue. Uforglemmeligt og sjovt og så kunne vi dagen efter tage kampen op med børnene på et lidt højere niveau end de lige havde regnet med.

 • Anders N.
  december 12, 2011

  Der var engang…… Commodore 128 med cassettedrev. Siden har PS1 og PS2 været flittigt brugt.

  Jeg er helt vild med at bruge hele kroppen som controller, så idag har vi en Wii i huset, men det er altså børnelegetøj efter min mening.

  Derfor vil jeg elske at få en XBox 360 Kinect, som både far, mor og barn kan få glæde af.

 • Marianne
  december 12, 2011

  Uh… den vil jeg gerne vinde! Jeg har ikke spillet i flere år, men har tidligere tilbragt mange sjove spil timer. Mine første spiloplevelser var med Commodore 64, som min søster og jeg fik i julegave en gang i 80’erne. Det var en revolution, og samlede familien i forskellige konkurrencer med og mod hinanden. Super hyggeligt. I dag er det mest spil, hvor man skal bruge hovedet, der interesserer mig. Men Kinect er jo perfekt til også at spille sammen som familie, hvor både min kæreste og datter på snart 6 år kan være med. Og så synes jeg det er super cool, at den er bevægelsesorienteret.

 • Per
  december 12, 2011

  Med fire snart fem børn, så er der god idé i at have spilkonsol. Specielt er det langt federe at se ungerne springe rundt på gulvet med sved på panden frem at sidde fastlåst i timevis i liggende stilling med en ipod eller en PSP. Vi sprang for nogle år siden på Wii konsolen, hvor vi blandt andet har købt waveboard, Mikrofoner og andet ekstraudstyr. Vi har mest spillet sportsspil og jeg førte blandt andet min bokser frem til en status som prof – med over 1000 point. Det er vildt godt tidsfordriv og man vågner dagen efter, og er øm i hele kroppen, hvilket undrer indtil man kommer i tanke om gårsdagens boksning…

  Vi planlægger at “opgradere” med en ekstra fladskærm, da det gamle store fjernsyn er tungt at køre frem fra gemmerne. Med en Xbox Kinect ser vi frem til at undvære fjernbetjeningerne, der ofte skal have nye batterier, før man kan komme igang med legen. Det er også en fordel at man nemt kan være to om spillet, da legen nemt går lidt i stå, når 3-4 spillere skal vente på at én spiller færdigt. Jeg skal gøre mit til at Xbox’en får en god familie hos os ;-)

 • Martin S
  december 12, 2011

  Fed Adventsgave!

  Jeg har været med siden Atari, hvor den stod på Pac Man og Astroids over Commodore 64 og 128 med båndstation til Amiga 500 og senere Amiga 1200 med ekstra disk-station. Senere kom PC’en ind og en ny verden åbnede sig – Wolfenstein 3D og Doom tog kegler, men der skete noget helt særligt, da Quake-spillene kom på markedet og man pludselig kunne anvende free-look med musen – Det gav en HELT ny dimension til skills indenfor 3D shooters. Siden da har det været Quake 2, Quake 2 Lithium mod., Quake 3 Arena, Unreal tournament, HalfLife og så selvfølgelig kongen af dem alle Counter Strike…

  Ind imellem alt dette så var der et par mindre oplevelser med konsollen i form af Nintendo 64, hvor Golden Eye spillet fik mig overbevist om, at der var noget spændende ved konsollen. Og måske er det netop begrænsningerne i controlleren, der gjorde det spændende.

  Nu er årene gået og sikkert som så mange andre, så har jeg med 2 børn ikke samme mængde tid til at spille og der er konsollen bare mere hyggelig og børnene kan endda være med i flere sammenhænge.

  Og så til den egentlige grund til, at jeg skal vinde den: Jeg har lige nu lånt en PS3 af min nevø, men jeg ejer faktisk ikke en konsol så hjælp mig til at komme endnu bedre ind i konsolverdenen med denne Xbox 360 Kinect. Jeg elsker 3D shooters og coop er spændende, men jeg nyder også at spille fede spil med mine børn – Jeres valg er derfor ganske enkelt :o)

 • julie
  december 12, 2011

  I mine yngre år som gamer-trold, har jeg spillet lidt playstation og World of Warcraft, nu da jeg er blevet mor, står den mest på div spil til iPhone og iPad.
  Det kunne være fedt med en rigtig konsol, har prøvet wii og synes det var mægtig sjovt.

 • Michael L
  december 12, 2011

  Jeg har været med siden C64’er tiden og har ejet en hær af forskellige computere og konsoller i den periode, men må indrømme jeg endnu ikke har anskaffet mig hverken en PS3 eller en Xbox, så det ville være en velkommen julegave.

  Fordi jeg ikke har en af de nye konsoller så er det sjældent jeg gider hive den gamle PS2 frem – Derfor er mit spilleri begrænset til Mac’en og til iPhone/iPad. iPad’en er dog også en overraskende god spilleplatform, meeeen når det nu skal gå lidt vildere for sig så mangler der en konsol.
  Og så er der jo stadigvæk WoW som i perioder forsøger at fortære mit liv – En kamp der har stået på i 7 år som jeg dog heldigvis vinder i tiden :)

 • Rikke
  december 12, 2011

  Det er meget forskelligt hvordan jeg gamer

  Med vennerne er det ofte bræt spil eller på min gamle sega fra 90’erne.

  Der ud over har eg en PS3 som står i kontoret. Ofte spiller jeg alene på den (da jeg ikke har nogle sociale spil eller mere end en kontroller) og jeg spiller mest i weekender og især ferier. Det er den perfekte underholdning når regnen står ned :)

  Mobilen bliver også brugt, men det er mest til suduko og lignende “spil” hvor man skal tænke noget mere. Det spiller jeg når jeg er på farten eller har brug for 10 min pause fra hverdagen

 • iben
  december 12, 2011

  Her i huset gamer vi alle 4. Mor elsker wordfeud på Iphone, far er angry bird afhængig på Iphone eller pad, teenage datteren og veninderne elsker at give den gas til noget Just dance på wii, lillebror elsker også at spille, bla Party på wii, men han har rigtig svært ved at ramme rigtigt og præcist med remoterne (eller hvad de nu hedder). Det er super ærgerligt, for der er masser af spil vi ellers kan spille sammen, men han bliver top frustreret over ikke at kunne styre skidtet. Derfor ville en xbox være fuldstændig genial her i huset og sikre masser af glade timer og grin i familien. I januar skal vi have store spilledag for fætre, kusiner, onkler og mostre. Så skal der gang i adskillige brætspil og alt det elektroniske vi kan stampe op. Også her ville en xbox virkelig være brilliant , håber vi vinder ;0)

 • Morten
  december 12, 2011

  Er klart blevet opmærksom på ipad som et spøændende redskab til games – mest de spil der falder i kategorien strategi.
  Når det gælder action spil er Nintendo det foretrukne valg i huset, men en Xbox Kinect ville sikkert ændre dette…

 • Niels
  december 12, 2011

  Jeg spiller på wii med min søn på 6 år, jeg er ked af wii´s manglende aktivitet og intuitivitet. Derfor tror jeg at kinectic bliver et hit for os i fremtiden. Håber at vinde.

 • Ole
  december 12, 2011

  Jeg spiller alt hvad jeg kan komme i nærheden af. Der er bare for få timer i døgnet.

 • Peter
  december 13, 2011

  Startede ud med at spille PC men begyndte at spille på konsol da den første Xbox kom. Nu spiller jeg små hurtige spil på min IPad og IPhone men elsker stadig et godt konsol spil sammen med gode venner.

 • Morten
  december 13, 2011

  Jeg bruger både Mac og konsol – mac’en til strategi spil (incl. football manager), også konsollen til mere action prægede spil, og bilspil, og sportsspil – jeg synes bare konsollen er så meget bedre til det, også er det fedt at alle har samme betingelser i multiplayer(altså over nettet)

 • Julie
  december 15, 2011

  Jeg spiller udelukkende på min iPhone – af den simple årsag, at jeg ikke er ret god til at spille på Wii’en og absolut ikke kan finde ud af at spille på min søns DSi. :o)

 • Peter Arndal
  december 15, 2011

  Spiller primært på Ipad (ikke tit), men også nogle gange Wii med ungerne i stuen. Kunne være sjovt at “udfordre med kroppen” – tror på mange sjove timer med en Kinect

 • Kim
  december 15, 2011

  Jeg spiller for tiden primært med sin 5-årige søn på vores MacBook.

  Har også en hel del spil-apps til min Iphone, men jeg savner nok ny inspiration, for jeg bruger dem stort set aldrig længere (altså hvis man ser bort fra wordfeud). Jeg synes faktisk, at formatet på Iphonen i længden er lidt for begrænsende (skærmen er i mine øjne simpelthen for lille)

  Wordfeud er dog det perfekte Iphone-spil, hvor man kan kombinere hjerneaktivitet og muligheden social interaktion med dem, man spiller i mod.

 • Janni
  december 15, 2011

  Jeg spiller på min comse, iPad, smartphone og naturligvis brætspil/fysiske spil sammen med familien og vennerne. Spil har altid været og er stadig en stor del af mit liv. Er overhovedet ikke hardcore gamer, men jeg har helt klart en svaghed for liiige at snuppe et lille spil et-eller-andet i 10 minutter eller drage ind i et MMO nogle timer. Har ingen konsol selv, da den røg til min eks – og kæmpe øv for det! Så den der Xbox kunne være meget velkommen hjemme i stuen.

  Spil er jo fantastiske, sjove og nødvendige -tilslutter mig fuldt ud Jane McGonigals mantra: “The opposite of play isn’t work, it’s depression” :)

 • Anne
  december 15, 2011

  Jeg spiller på min iPad eller iPhone, da husets øvrige spillekonsoller og PC’er for det meste er optaget af mand og børn

 • Henrik
  december 15, 2011

  Spiller elektronisk på min HTC Desire og min Wii og er stadig vild med old school brætspil.

  Det fedeste er at næste al gaming er social, ikke mindst med mine børn

 • Annie
  december 15, 2011

  Wow. Mine børn drømmer meget om en Xbox og eftersom de allerede har smadret vores 40″ fladskærm to gange med en wii, ville det virkelig være fedt at kunne spille uden controller og uden risiko for at smadre flere fjernsyn :)

 • Thomas Jensen
  december 15, 2011

  Foretrækker helt klart at spille WOW på min PC.
  Men på farten bliver der også spillet en del på min iPhone

 • morten
  december 15, 2011

  jeg elsker at ligge i min seng med dyne over mig og game ps3! :-D om det er morgen, middag eller aften er ligemeget, min dyne er der altid for mig! ja, jeg ligger enddag i dynen imens jeg skriver dette!

  vh morten 14 år.

 • Anne Larsen
  december 16, 2011

  Sikke en lækker sag at kunne smække under juletræet.
  Vi har ingen spillekonsol i huset, men kæresten drømmer om en x-box i gæsteværelset. Og hvis ci supplerer med kinect, så vil jeg også synes, det er rigtig sjovt! Første digitale spilleoplevelser (ud over donkey kong) var hakkede, pixelerede spil på min brors commodore 16 tilbage i midtfirserne. Selv om det havde sin charme, så ville sådan en kinect bringe lykke både hos mig, kæresten og datteren på halvandet.
  Glædelig jul.

 • Søren Johannessen
  december 16, 2011

  Min nevø 10 år snakker en del om denne Kinect model og om hvor fedt det kunne være (han har en gammel Xbox model). I gamle dage fik søskende hinandens aflagte tøj – i 2011 er det så spillekonsol – hvor min nevø overdrager sin gamle Xbox til sin lillesøster på 6 år, mens han tager turen videre ud i en Xbox Kinect.

  thi thi forudsætter en heldig onkel her.

 • Jesper Jarlskov
  december 16, 2011

  Hvordan jeg foretrækker at game kommer lidt an på hvad og hvorfor.
  Hvis jeg skal game rigtigt, leve mig ind i spillet og game i længere tid foretrækker jeg normalt PC-gaming. Men en eftermiddag med tømmermænd der bare skal fordrives, eller til gaming med vennerne over en øl er en konsol og en siddeplads i sofaen ikke til at slå.

 • Johnny Speiermann
  december 16, 2011

  Konsoller er bare det fedeste.

  I mine “unge dage” blev der spillet netværksspil på pc, men den første time gik som regel med, at alle fik opdateret deres spil til samme version og de rigtige drivere til alle grafikkortene.

  Hvis der er opdateringer på en konsol, så kører det automatisk og er overstået på få minutter.

  Kunne godt bruge en Xbox til at spille sammen med børnene. Der bliver både spillet Nintendo- og iPhone-spil i huset, men det er ikke det samme.

  Med Kinect får man vel også rørt sig lidt – ungerne er i hvert fald godt svedige, når de spiller PlayStation med kameraet i deres SFO.

 • Jesper @fagerlund
  december 16, 2011

  Min 4 årige drenge tager gerne sit grønne jogging sæt på, komplet med hættetrøje hue på, og grønne hummel sneaks… så er han nemlig Luigi… der kan tage alle ud i Mario Karts. En evergreen. Jeg skal så være princessen og må kun køre på knallert. Den har han luret. Vi har kørt samtlige baner og Luigi vinder overlegent hver gang!

 • Mikkel Winther
  december 16, 2011

  Jeg foretrækker at spille for mig selv. Det vil sige, så snart kæresten er væk, og jeg har en hel tom og stille lejlighed, hvor jeg kan fokusere helt og aldeles på oplevelsen, og ikke bekymre mig om, hvorvidt jeg burde hygge mig med min kæreste i stedet, eller føle jeg larmer for meget.

 • Oliver Billing
  december 16, 2011

  Når jeg har lidt tid så er det på mobilen, der kan jeg stille spillene fra mig. Når jeg har meget tid er det på PCen, den kæver en større commitment.

  Det er svært at have børn og elske spil

 • Martin Villumsen
  december 16, 2011

  Det ville da være lækkert at vinde en xbox, så jeg må hellere skynde mig at være med :)

  Jeg har stort set altid været en PC-gamer, men nok mest fordi at jeg aldrig rigtig har haft en konsol. Jeg købte for nogle år siden en Wii og den har jeg da også brugt en del. Men der er ingen tvivl om at en xBox ville klæde min lejlighed, især fordi der er nogle spil der bare fungerer bedre på xbox og playstation, end PC – og grafikken på en Wii kan heller ikke helt hamle op med en xbox.

  Når jeg gamer gør jeg det dels for at koble af, men ligeså vel for underholdningen, og jeg har en svaghed for Real-Time-Strategy og MMO spil.

  Krydser fingre :D Go’ jul :)

 • Joshua
  december 16, 2011

  Det meste af min gaming foregår lige nu på PS3 på arbejdet.

  Hurtige Fifa kampe i sofaen er et godt afbræk fra arbejdet og skaber en masse socialisering på tværs af firmaerne der hører til på kontoret.

  Ellers er jeg ved at genfinde glæden ved de mere klassiske brætspil med gæster.

 • Judi, Stiltjek
  december 16, 2011

  LET’S DANCE!
  Jeg spiller næsten ikke. Er egentlig mest til gl Pacman, Mario og flippermaskiner.
  Købte engang en stribe Singstar spil og det var sjovt. Ellers wii sports og wii fit. Kunne godt tænke mig at prøve Kinnect dansespil og er sikker på, at resten af familien vil være med.

 • Lars Vindahl
  december 16, 2011

  Jeg foretrækker at spille på konsol med Playstation move :-)

 • Janne Krogsbøll
  december 16, 2011

  Jeg er nok mere nørd end jeg vil indrømme, jeg elsker at spille alt fra kort- og brætspil til PC og konsolspil… bare det udfordrer mig! Jeg har idag en tyndslidt Wii stående, to bærbare et par smartphones med masser af spil på og hjælper da også gerne børnene med at klare den svære bane på Nintendo’en. Gevinsten er at jeg er den sejeste mor i hele skolen. Jeg bliver aldrig for gammel til at lege – men alt med måde, nyder også at komme ud i den virkelige verden og møde mennesker!

  Faktisk står en Kinect øverst på min ønskeseddel, men ved godt at det er en stor gave, som ikke lander i min julestrømpe… så kære Elektronista – red min jul og træk mig! :)

 • Rasmus Sørensen
  december 16, 2011

  Vi spiller Xbox360 næsten hver dag og ungerne skal lige se om de kan slå far i volleyball eller bowling i dag. Det er helt sikkert den bedste konsol vi til dato har haft i huset. Der gør de det godt :)

 • Rasmus Fisker
  december 16, 2011

  Hvem kan huske den første Nintendo? Super Mario 3 ændrede min verden, mit tandsæt og til sidst min moral.

  Jeg drev mig selv til komplet vanvid ved at se Mario falde i huller eller dø ved skurkenes hænder, og ret hurtigt fik mit vanvid en fysisk konsekvens. Jeg bed ganske enkelt af rent raseri i min gråsorte controller med røde knapper.
  Af åbenlyse årsager skulle der ikke gå lang tid før min controller lignede noget der var løgn, og hvad gør man så?

  Efter et besøg hos nabovennen for at spille Kung Fu (fremragende spil), begyndte en plan at tage form, og inden længe havde jeg under et toiletbesøg byttet hans controller ud med min, for derefter at styrte hjem.

  Hvad sker der så?
  Tjo.. Den slags bliver opdaget, og så står man pludselig sammensunket og med blanke øjne hos nabofamilien med sin far i hånden, og bytter brødbetynget tilbage til sin gennemtyggede controller.

  Min Nintendo lærte mig med andre ord, at man ikke må stjæle.

  Mine næste konsoller var de to første Playstations. Siden har jeg ikke haft luften i budgettet (eller parforholdet) til at købe en ny :)

  OG I GUDER HVOR JEG SAVNER DET!

 • Mariann
  december 16, 2011

  Vi har faktisk Playstation, Wii, Xbox og computere. Jeg spiller mest på computeren og Wii. Men da vi ikke har Kinect ville det jo være skønt at vinde.

 • Philip Christensen
  december 19, 2011

  Seriøse spil er på Xbox.

  Tidsfordriv er på iPhone.