AFHÆNGIG AF IPHONE? ELEKTRONISTA HAR BESØGT HARDDISKEN

2 Min læsning

Er du afhængig af din smartphone? Kan du ikke lade være med at stirre ind i en skærm selvom du også kunne snakke med de mennesker som sidder omkring dig? Elektronista har været i Harddisken på P1 for at snakke om livet med teknologi.

Henrik Føhns rebooter Harddisken studiet inden optagelsen starter

Denne uge har Elektronista været i Harddisken studiet og vendt fordele og ulemper ved al den teknologi vi dagligt omgiver os med. Den amerikanske journalist Susan Maushart fik nok af teknologidominansen. Hun tog alt hvad der kunne tændes fra sine børn i 6 måneder og skrev en bog om oplevelserne. Det er denne historie Timme Bisgaard Munk fra K-Forum og Elektronista’s Christiane Vejlø snakkede udfra, da de besøgte Harddisken studiet denne uge. Du kan læse mere og også lytte til indslaget på Harddiskens hjemmeside.

Det er et nuanceret emne, men grundlæggende mener Elektronista, at teknologien giver os fantastiske redskaber.  Vi elsker teknologien, skelner ikke længere mellem on– og offline eller virkeligheden og online, vi lever som cyborgs med gadgets som forlængere af vores egen krop. Men det betyder ikke, at vi ikke skal tage ansvar for vores eget liv og vores børns færden. Vi skal være herre over teknologien og ikke lade os rive bevidstløse rundt mens vi glemmer de mellemmenneskelige relationer. Som altså også med fordel kan dyrkes online.

Lyt til indslaget og vend meget gerne tilbage med din mening.

Vi vil utrolig gerne høre hvad du synes? Skal vi passe på med at kaste os over online livet og fylde hverdagen med gadgets eller skal vi i virkeligheden bare lære at styre det?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 12 =

No Comments Yet.