ALLE SPIL DANSER GANGNAM STYLE- OG EN SINDSYG PAPAGØJE

2 Min læsning

Du kender den, jeg kender den og selv spædbørn og papagøjer har set den. Det koreanske hit Gangnam Style er elsket af os alle sammen. Selv de to mest populære dansespil – Just Dance 4 og Dance Central 3 kæmper om at få dig til danse til PSY’s hit.

Til begge spil kan du købe sangen og danse til den hjemme i stuen. Men selvom musikken er ens i begge spil, så er der alligevel nogle små finurlige forskelle mellem de to spil:

Just Dance til Gangnam Style

I Just Dance 4 er kravet om præcision og timing ikke lige så stort. her gælder det mest af alt om, at have det sjovt og danse så godt du kan. Se bare her:

Hvis du vil blære dig på dansegulvet

Men i Dance Central 3 skal du faktisk lære alle dansetrinene, da spillet gennemgår alle trin i dansen, og lærer dig den trin for trin (også det der umulige danse-move hvor han spjætter med benet til siden).

Folkene bag Dance Central 3 har taget opgaven meget seriøst, og hvis du vil se hvor seriøst kan du se en video om tilblivelsen af sangen i spillet her:

Om du så er til det spil, hvor der ikke er minus-point for ikke at kunne dansen eller om du vil lære alle trinene er op til dig! Du kan ihvertfald købe sangen til begge spil fra næste uge.

Skal du have den?

Jeg ved ihvertflad hvad jeg skal med vennerne nytårsaften nu. Oppa Gangnam Style!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − three =

No Comments Yet.