Amazon vil sende dine pakker, inden du har betalt

1 Min læsning

Den store e-butik Amazon har ansøgt om patent på en løsning, som gør, at de kan sende din pakke, inden du har bestilt.

Amazon pakkeleveringr

Det lader til, at Amazon virkelig går ind for drønhurtig levering. Først så vi deres idé med, at vores pakker skulle blive leveret med flyvende droner på 30 minutter. Nu har de ansøgt om et patent, som angiveligt skulle gøre det muligt, at kunne forudse hvad kunden vil købe, inden de overhovedet har bestilt.

Amazon nævner i patentansøgningen, at for at bestemme om du virkelig er interesseret i varen, kigger de på dine tidligere ordrer, hvad du har søgt på, dine ønskesedler, hvad du har lagt i din indkøbskurv og hvor lang tid du har markøren (din mus) hen over produktet.

Patentansøgningen nævner også, at hvis der bliver sendt en pakke afsted, som du ikke ville have, vil de måske overveje at give dig rabat på den eller forære dig det sendte produkt som en gave – gratis.

Det er ikke klart, om Amazon har tænkt sig at gøre brug af denne patent. En talskvinde fra Amazon har ikke ønsket at kommentere på det, men patentet viser én måde Amazon kan udnytte sin enorme guldgrube af kundedata til dér hvor konkurrenterne må stå af.

Kilde: wsj.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 10 =

No Comments Yet.