Spil appbefaling: Sprint igennem højtiderne og stå aldrig stille!

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Kunne du lide Rayman Jungle Run? Det super sjove spil, der tog Elektronista med storm? Nu er der endnu mere til dig, der elsker Rayman og hans venner.

ElektronistaFiestaRun

Rayman Fiesta Run er alt det, der gjorde det første spil fantastisk bare fyldt med endnu mere lækkert indhold. Nu er der et hav nye baner, muligheder og figurer at spille med.

tumblr_my2kypR20i1s1i2jbo1_500

Selve spillets kerne er stadig den samme: Din figur løber automatisk for fuld hammer gennem banen, så din opgave er at sørge for at fælderne undgås undervejs gennem banen. Du skal hoppe, svinge og slå dig igennem forhindringerne, som spænder til alt lige fra fjender, isbjerge og til suppegryder.

Det hele foregår med et tryk på skærmen, så du skal ikke lære alle mulige komplicerede mekanismer. Det hele handler om dig, din finger på skærmen og hvor hurtig du er til at reagere. For det kan hurtigt gå rigtig stærkt i Fiesta Run, og specielt når det gælder om at klare en bane med flest mulige point kræver det at tungen holdes lige i munden.

Det hele går super stærkt, og det gælder om at holde tungen lige i munden. For når du løber ud over stepperne med farver, musik og galskab over det hele er det et overflødighedshorn af underholdning.

Det bedste ved Fiesta Run er at hver bane kun tager to minutter at gennemføre. Spillet er perfekt til fem minutter i sofaen, mens du venter på bussen eller har brug for en lille pause i hverdagen. Så jagter du det næste efter Temple Run, så er her et fantastisk bud.

Rayman Fiesta Run fås til iOS og Android for 20kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × five =

No Comments Yet.