ANDERS LUND MADSEN GÆSTER ELEKTRONISTA PODCASTEN #84

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Anders Lund Madsen besøger Christiane Vejlø i studiet og fortæller blandt andet om det svære indkøb af Ugens Rapport i en før-internetporno ungdom. 

Anders-Lund-Madsen-ElektronistaHør om løgnen hos købmanden, hvordan Anders’ bror Peter ender som skalkeskjul og om bladet nu også levede op til forventningerne. Vi snakker selvfølgelig om tidens største Youtube hit The Fox, om Angry Birds fiskestænger, om uheldige reply-all emails og så kikker vi nærmere på Apples to nye iPhones-  iPhone 5s og iPhone 5C.  


Og vær opmærksom på slutningen af programmet, hvor der pludselig mangler en jingle og Anders benytter lejligheden til at hyle Christiane så meget ud at den at FM radio bliver til FN og podcast bliver til postcart.

Ugens app- Mobile Pay fra Danske Bank. Og den er gratis til iPhone og Android.
Husk du også kan følge Elektronista podcasten på Twitter hvor vi hedder @ElektronistaLyd og på Facebook.com/24syvElektronista

Og så en fantastisk nyhed! Nu har Elektronista sørget for at vores højtelskede podcastlyttere for fremtiden kan få adgang til programmet samme dag som det bliver optaget, og dermed ikke skal vente til det bliver sendt på Radio24syv søndage kl. 12.05 Du kan blive mindet om ugens Elektronista podcast, hvis du abonnerer på det gratis Elektronista Inbox Magasin.

P.S Alta Vista blev lukket ned den 8 juli i år.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × three =

No Comments Yet.