Anmeldelser Argumenter for Mennesker

3 Min læsning

Christiane Vejløs bog Argumenter for Mennesker kan købes online her eller hos din lokale boghandel. Bogen har fået en flot modtagelse både hos pressen og hos læserne. Her er et udvalg af omtale og udtalelser.  

""Argumenter for Mennesker er noget så sjældent som en personlig, hverdagsnær og menneskekærlig introduktion til den digitale udvikling. Bogens største styrke er, at den insisterer på vigtigheden af det, der gør os til mennesker – vores følelser, vores dømmekraft, vores nærvær, vores abstraktionsevne og meget mere. Jeg håber den vil blive læst vidt og bredt og af både yngre og ældre, så vi i fællesskab kan skabe en digital fremtid, hvor det menneskelige bliver omdrejningspunktet".
Mikkel Flyverbom
Professor på Copenhagen Business School, formand for regeringens Ekspertgruppe
"Virker AI overvældende? Christiane Vejlø byder på den ideelle modgift: Klar tale, stærke råd, og tænkning i international kaliber, serveret med et godt stænk humor. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for at forstå fremtidens fagre - og forunderlige - nye verden."
Thomas Wedell-Wedellsborg
Forfatter af "What's Your Problem?", Harvard Business Review Press.
"Argumenter for mennesker er en helt fantastisk overflyvning af relationen og ikke mindst forskellen mellem menneske og maskine. Og når vi kender os selv, står vi meget stærkere i mødet med det ukendte"
Anja Monrad
formand for IT-branchen
“Intet mindre end fortræffelig". Den efterlader mig med nye refleksioner, konkrete tips og nuancerede perspektiver på AI og på mennesket. Alle bør læse den”. 
Joel Haviv
CEO Nomad Consulting
“ Vejløs Argumenter for mennesker” er en kærkommen bog, som med faglig tyngde og opklarende pen tegner udviklingen og samtidig peger på oplagte egenskaber ved os mennesker, som er værd at holde fast i og bygge på i takt med, at teknologien bliver mere og mere intelligent - og menneskelig. Det kloge sted af starte, hvis man er på udkig efter en nuanceret indføring i mennesker og teknologi - og det kloge parløb mellem dem nu og i fremtiden.”  
Frederik Lindhardt
Retoriker og medstifter af Virtio. 
"Christiane Vejlø illustrerer på begavet vis, hvad vi aldrig må glemme. Musik, poesi, billedkunst, filosofi, sanser og følelser kommer fra mennesker. Kunstig intelligens er bevidstløs. Den findes ikke. Den er ingen".
Knud Romer
Prisvindende forfatter
"Med ud­gangs­punkt i en sam­ta­le med for­fat­te­rens dat­ter om hvor lil­le og ube­ty­de­ligt et men­ne­ske­liv er, ka­ster Chri­sti­a­ne Vejlø sig ud i en odys­sé gen­nem men­ne­ske­li­vets egen­ska­ber. Gen­nem føle­lel­ser, kær­lig­hed fæl­les­skab, moral, kre­a­ti­vi­tet, tro og død ma­ler Vejlø om­rid­set af et men­ne­ske. Og do­ku­men­te­rer un­der­vejs hvor­for det til­sy­ne­la­den­de ube­ty­de­li­ge net­op har en ek­sep­tio­nel vær­di må­ske li­ge­frem i kraft af sin ube­ty­de­lig­hed"
Mark Sinclair Fleeton
Ai Portalen

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − seven =

No Comments Yet.