App: Er den menneskelige edderkop i topform? Vi tester nyt Spider-Man spil!

2 Min læsning

Elsker du Spider-Man? Og elsker du alle de mange afskygninger af Spider-Man, der har været gennem de sidste mange årtier? Så skal du læse med her, for her er et Spider-Man spil til både nye og gamle fans.

SMU_SpiderManvsVulture_Header-850x560

Spider-Man Unlimited er et nyt appspil til Android og iOS, der hiver heftig inspiration fra Temple Run og Subway Surfers. Du styrer Spider-Man, mens han løber, svinger og falder gennem New York, alt imens du indsamler reagensglas og tæsker skurke.

Du styrer Spider-Man ved at swipe fra side til side, og swiper du op eller ned vil Spider-Man hoppe eller dukke sig, hvilket du kan bruge til at angribe de mange fjender, der dukker op.

Selvom strukturen i Spider-Man Unlimited er meget i stil med andre “runner”-spil (Subway Surfers, Temple Run osv.), så er der dog nogle rigtig unikke twists på hele formlen i Spider-Man. For i stedet for bare at løbe, indtil du dør eller giver op, så er Spider-Man Unlimited inddelt i baner, hvor du skal fuldføre en række forskellige mål. Nogle af banerne slutter endda også med kampe mod superskurke og tilføjer endnu flere nye elementer til spillet. Spillet er supersjovt, og det har et rigtig godt flow med god variation i hver enkelt bane.

incoming-rest-of-2014-spider-man-unlimited

Introduktionen af konkrete missioner, superskurke og fjender giver spillet en del mere variation og dybde end andre “runners”. Men gider du ikke forskellige missioner, kan du også bare løbe, indtil du giver op. Selv her er der dog lidt nytænkning. For hver uge bliver der lavet særlige baner, som du kan deltage i. Og de, der kommer længst på de baner, vil blive belønnet med særlige Spider-Man-figurer og diverse point fra spillet.

Der er rigtig mange ting at give sig til i Spider-Man Unlimited, og det er nemt at presse alt fra fem minutter til en halv time ud af spillet. For når jagten først er gået ind på på at hente nye Spider-Man-kostumer, så er det svært at give slip. Og netop det med at få nye Spider-Mankostumer er hvor fans af universet kan få et ekstra lille kick. Spillet graver nemlig rigtig dybt, når det gælder referencer. Her bliver nogle af de mest obskure Spider-Man-variationer hevet frem fra gemmerne. Du kommer blandt andet til at stifte bekendtskab med Anime Spider-Man, Noir Spider-Man og mange andre forskellige udgaver af den klassiske helt.

246-Spider-Man1

Spiderman Unlimited er gratis at hente og spille. Det er muligt at bruge penge i spillet, men Spider-Man Unlimited er rigtig fair, og stiller ikke rigtig absurde krav til dig, så du nærmest er nødt til at give dem penge for at få noget ud af spillet. Leder du efter dit nye Subway Surfers, så er Spider-Man Unlimited et rigtig godt bud. Spillet fås til Android og iOS.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + eighteen =

No Comments Yet.