Få verdens hurtigste Movember-look – på mobilen

2 Min læsning

Er du kommet for sent i gang med Movember-looket? Intet problem. Du skal bare bruge en iPhone.

stacheify 2Det er movember – måneden, hvor folk over hele landet gror sig et overskæg som en del af The Movember Movement; en månedlang og global velgørenheds-event, hvis mål er at gøre opmærksom på mænds helbredsproblemer såsom prostatakræft.

Men hvis du er kommet for sent i gang, eller hvis du bare ikke KAN gro dig det der overskæg (fordi du ikke orker, fordi du er for ung, fordi du er kvinde, eller fordi du synes det kradser) kan du være med alligevel med app’en Stacheify.

Du tager et billede af dig selv med app’en, indikerer overfor app’en præcis hvor dine øjne og din mund sidder på fotoet, og så er det ellers bare at lægge et flot moustache indover.

Der er flere farver og former at vælge imellem, og det ser ret overbevisende ud og ledsages af nogle sjove animationer. Og bagefter kan dit moustache-shot naturligvis deles på de sociale medier med et enkelt tryk. Der er også mulighed for mere ekstreme moustache-tilkøb på 7 kr. hvis du absolut må have dig et kinesisk moustache eller et moustache formet som batman-logoet.

Stacheify er i skrivende øjeblik gratis at downloade til iPhones (men koster normalt 7 kr.)

Der er også andre digitale movember-muligheder. Læs for eksempel vores artikel om, hvordan du gror et movember-stache inde i din Playstation lige her: Playstation melder sig i movember-bevægelsen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 5 =

No Comments Yet.