App hjælper med at holde styr på familiens opgaver og indkøbsliste

2 Min læsning

Den smarte app Todoist gør det muligt at holde styr på din families to-do og indkøbslister på en måde så man nemt kan rette fejl og følge med i det hele, direkte fra sin smartphone. Og så er den på dansk.

Todoist
Todoist – Hvad kan den?

App’en fra Todoist er gratis (i lite-versionen) og kan basalt set hjælpe dig med at holde overblik over dine opgaver. Dette gøres ved at man opretter en opgave i Todoist, som man så hakker af, når man er færdig. Det er muligt både at lave enkle opgaver eller større opgaver med underopgaver.

Eks. på en enkelt opgave: Købe nye løbesko
Eks. på en større opgave med underopgaver: Gøre rent derhjemme (stor opgave) – Støvsuge, vasketøj, støve af og vaske op (underopgaver)

Når man så har færdiggjort alle under opgaverne, vil den “store opgave” også blive slettet fra listen.

Del din indkøbsliste med resten af familien
Hvis du vil bruge app’en til at holde overblik over de forskellige opgaver, der er i familien, så kan dette gøres ved at invitere familiemedlemmer til at dele ens lister. Du deler let dine lister med andre personer ved at tilføje den mail som de har oprettet sig med. Hvis de, som du ønsker at dele dine lister med, ikke er oprettet endnu, så får de tilsendt en invitation. Når din invitation er blevet accepteret, vil begge partner nu kunne se alle ændringer på diverse lister lige så snart der er noget som er blevet ændret.

Opdater på farten
Det helt smarte ved denne app er at man kan opdatere på farten. Det vil sige at hvis du kommer i tanke om at I ikke har mere mælk derhjemme, og det ikke er dig, som skal handle, så kan du tilføje det til jeres indkøbsliste med det samme – og det vil straks blive synligt for alle andre, du deler listen med. Det er en ret smart måde at sikre sig, at man får købt alt det man skal.

Bliv mere produktiv
Ud over at kunne dele dine lister med andre, så forsøger app’en også at gøre dig mere produktiv ved at give dig en score, der dagligt rykker sig alt efter dit produktivitetsniveau. Det kan være ret motiverende og gør det sjovt at klare flere opgaver.

Hvilke enheder virker det på
Todoist fungerer både på Android-telefoner og tablets, iOS-enheder og Apple Watch. Samtidig er deres hjemmeside også oversat til dansk, så du nemt læse alle de forskellige guides.

Denne artikel er lavet i samarbejde med iPhoneluppen.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × four =

1 Comment
  • Jan Krogså
    august 30, 2015

    Todoist kan vist ikke noget som Evernote heller ikke kan. Evernote kan mere end blot to do lister …