App: Kan du krydse en motorvej i myldretrafikken?

2 Min læsning

Husker du Frogger? Spillet hvor du skulle krydse en trafikeret vej uden at komme til skade. Nu bliver hele konceptet genopfundet på iOS i et af de mest charmerende og vanedannende spil længe.

Crossy Road kylling

Crossy Road er et vidunderligt charmerende spil. Konceptet er simpelt: Du skal krydse en tæt trafikeret motorvej, en å og en togbane. Alt sammen uden at blive smattet af biler, toge eller drukne. Alting bevæger sig i forskellige hastigheder, og du skal hele tiden holde øje med hvad der sker foran dig, såvel som hvordan landet ligger få meter fremme. Det tager 10 sekunder at lære, og underholder i timer.

I bund og grund minder spillet rigtig meget om klassikeren Frogger. Crossy Road har dog pakket hele konceptet ind i den populære “runner”-genre, hvor det gælder om at komme så langt som overhovedet muligt. Og det er vanedannende som bare pokker. Det, som gør spillet rigtig magisk er at noget så simpelt som at krydse en vej er nervepirrende. Der er en konstant følelse af at være sekunder fra at blive kørt ned af en lastbil eller et tog, og står du for længe og overvejer dit næste træk, vil en stor ørn flyve ned og fange dig. Det skaber et konstant pres om hele tiden at bevæge sig fremad og giver spillet et herligt hektisk tempo, hvor det altid er lige ved at gå galt.

CrossyRoad-1

Crossy Road er en genial nyfortolkning af et meget klassisk og simpelt koncept. Du skylder dig selv at hente det og blive opslugt af den hæsblæsende kamp om at krydse vejen helskindet.

Crossy Road er gratis at spille, og fås til iOS. Med en Android version lige på trapperne.

Spillet er “free to play”, og har ingen forfærdelige metoder at hive penge ud af dig på. Det kan spilles helt og aldeles uden at du skal betale noget.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 5 =

No Comments Yet.