App: Vær tjekket og tjek dig selv

1 Min læsning
Artiklen er udgivet i samarbejde med magasinet IN.

Du kender det sikkert godt. Bekymringen, når du synes, at et modermærke ser lidt anderledes ud i dag, end det gjorde igår. Eller husker du mon bare forkert? I hvert fald går mange dagligt rundt med bekymringer om deres hud og modermærker.

Vil du selv lære at holde øje med de forandringer i huden, der faktisk kan være farlige, men slippe for at bekymre dig om de forandringer, der blot er en ufarlig og naturlig proces i huden, så kan appen Miiskin være en god hjælp.

Tusindevis af mennesker har allerede downloadet Miiskin, der også for længst har toppet verdens hitlister over populære apps i sin kategori. Og det med god grund, for Miiskin går både brugervenligt og intuitivt til kamp mod modermærke- og hudkræft.

Bag appen står den danske iværksætter Jon Friis, der med den smarte app gør det lettere for alle at holde øje med forandringer i hud- og modermærker ved løbende registrering med billeder i høj kvalitet. Så hvis du vil være tjekket, så tjekker du dig selv.

Men husk det er din læge, der endeligt skal vurdere, om der er grund til at være nervøs.

Miiskin fås til iOS og Android og koster ca. 160 kroner årligt.

 

Se også Elektronistas gadgetside hver måned i modemagasinet IN.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × two =

No Comments Yet.