Appbefaling: Afslappende ugler

1 Min læsning

Har du brug for en afslappende afløser til Candy Crushs sukker-rus? Så kom i sommerhumør med tre kulørte ugler på stribe.

Hoots_iOS

Udvalget af tre-på-stribe-spil til mobilen er svimlende højt, og det er der ikke noget at sige til. Alle vil jo gerne lave det nye Candy Crush – det vanedannende tre-stykker-slik-på-stribe-spil som bliver spillet af omkring 1 ud af 23 facebookbrugere, og som derfor skovler flere millioner kroner ind i fortjeneste om dagen.

Men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Og blandt de tusindvis af spilvarianter, der dukker op i App Store og på Google Play, er der indimellem nogen, der er sødere end andre.

En af dem er Hoots – et lille digitalt tidsfordriv, der både er helt og aldeles gratis, indeholder fuglekvidder og grønne blade og er sært vanedannende (på en helt afslappet måde).

Her sidder en flok yndige kulørte ugler på grenene i et træ, og du skal forbinde så mange af dem som muligt tre og tre på 60 sekunder. Nemt og forrygende enkelt – og så bliver man alligevel bidt af det.

Lydsiden er skøn, og hver gang, du slår en personlig rekord, ledsages din lille sejr af herlig jubel og pastelfarvet konfetti. Simpelthen så sødt.

Spillet fås gratis til både iPhone og Android. Men HVIS du nu alligevel bliver ekstra vild med det, kan man købe sig ekstra tid inde i spillet…

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + six =

No Comments Yet.