APPBEFALING: BRYG DEN PERFEKTE KAFFEOPLEVELSE

2 Min læsning

Kaffe behøver ikke være bittert eller komme i små metalkapsler. En ny app giver dig simple værktøjer til bedre kaffe.

God kaffe

Jeg elsker kaffe. Ikke kun på grund af smagen, og hvad det gør ved min krop, men også fordi der er virkelig meget videnskab og teknik bag at skabe en rigtig god kaffe, og det taler til alt, hvad jeg elsker ved at nørde et emne.

En simpel app til bedre kaffe

1

Så min glæde var stor, da jeg opdagede app’en Brew Control til iPhone for den giver dig nemlig et værdifuldt redskab til, at holde styr på de to vigtigste dele i en god kop kaffe: Mængden af kaffe og vand.

Med app’en kan du vælge hvilken type kaffemaskine du har (stempelkande, filterkaffe, Aeropress eller Hario), og derefter kan fortæller app’en dig så, hvor mange gram vand og kaffe du skal bruge for, at lave den bedste kop.

App’en vil endda også tage tid for dig, så du behøver ikke finde æggeuret frem eller gøre noget som helst andet end at følge den opskrift du finder i app’en.

 

Både til begyndere og mere øvede kaffedrikkere

Udover de grundlæggende måder at lave god kaffe på, er der også en række opskrifter til dem, der vil eksperimentere lidt mere med kaffebrygning, og for dem kan man også gemme sine egne opskrifter, skulle man være så kreativ.

2

 

Brew Control er en super smart app til dem, der vil prøve kræfter med bedre kaffe end, hvad Nespresso kan tilbyde, og så smager det jo godt.

Brew Control koster 14,- i iPhones AppStore. Brew Control findes ikke til Android, men som alternativ kan du se nærmere på gratis app’en Coffee Recipes, der rummer 90 nemme-gør-det-selv kaffeopskrifter.

Til te-drikkere kan jeg anbefale Perchs Te App, der giver dig bryggetider til forskellige te-sorter.

Hvilke digitale hjælpemidler bruger du, når du skal brygge den perfekte kop kaffe eller te?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 2 =

1 Comment