TAGER DU KORT? JA DET GØR DU FAKTISK!

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvad enten du elsker at sælge børnetøj på loppemarkedet, limonade til vejfesten eller ansigtsbehandlinger på stranden, så kender du nok sætningen: “Jeg har ingen kontanter”. Men nu kan også du tage kort!

iZettle-mobilbetaling

Og hvem har også det nu om dage. Jeg slæber aldrig rundt på hverken mønter eller sedler og jeg er helt hjælpeløs, hvis jeg pludselig får meldingen “Vi tager ikke kort”. Men der er faktisk ikke længere nogen undskyldning til firmaindsamlingen eller hos den lille erhvervsdrivende. Det er nemlig nemmere at tage mod betaling med kort end nogensinde!

Løsningen iZettle er en lille boks på størrelse med en æske tændstikker. Du klikker den fast på din smartphone i høretelefonstikket og haps- så har du en lille kreditkortsterminal som kan tage VISA, Mastercard og Diners. iZettle koster 249 kr. og spiller sammen med en gratis app af samme navn. Du giver kontonummeret til det kort du ønsker pengene skal lande på. Og så kan du ellers begynde at sælge løs. iZettle tager et mindre gebyr pr. transaktion. Se mere på iZettle.dk

Opdatering: Vær opmærksom på at iZettle IKKE tager Dankort. Men fungerer hvis dankortet også er et VISAkort.

Hvad synes du om den lille kort-terminal?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − 6 =

No Comments Yet.