SPIL APPBEFALING: ALT GODT FRA HAVET KAN FLYVE

2 Min læsning

Kan hvaler flyve? Højst sandsynligt ikke, men du kan ihvertfald kaste dem meget langt i ugens sjove app.

FishoutofwaterElektronista

Der er ingen Nemo at finde, men fiskene i det sjove, og vanedannende, ‘Fish Out of Water’ har næsten lige så meget personlighed, som Disney Pixars fiskeeventyr.

Spillet er meget simpelt, du har en lille samling af forskellige fisk (alt fra en blåhval til en guppy), og så skal du kaste dem ud i havet og se hvor langt du kan kaste dem. Finten er, at kaste dem lidt ligesom, når man slår smut med sten på stranden. Det handler om at finde den rigtige balance mellem højde og hastighed.

FishoutofwaterElektronistaFlyv

Samtidig har hver fisk deres egen lille særlige evne. Delfinen svømmer op og ned i vandet, så den skal helst ikke for højt op at flyve for at komme langt. Imens skal guppyen helst have noget højde på sig for, at komme langt så du kan få point.

At finde strategien med hver enkelt fisk, og sine personlige favoritter giver en masse spændende øjeblikke. For hvis jeg nu kaster delfinen bare lige et par centimeter højere end før, så får den måske lidt mere fart på, og kan komme ti meter længere? Det er stærkt vanedannende at slynge fisk afsted i fuld fart.

FishoutofwaterElektronistaDelfin

Det er ikke kun en kamp om point, men også om at finde den bedste måde at kaste med fiskene på. Og for at gøre det endnu sjovere, kan du lave din egen liga med vennerne, så I hele tiden kan slås om at komme på en førsteplads. Super sjovt at dyste frem og tilbage henover en uge, især når et spil kun tager et par minutter.

Klik på billedet for at hente Fish Out of Water
Klik på billedet for at hente Fish Out of Water

Fish Out of Water er ikke et super komplekst spil, men det er fantastisk underholdning, let at lære og tager kun et par minutter af din tid. Det er et rigtig godt spil til en fem minutters pause på sofaen, i bussen eller på arbejdet. Varm anbefaling herfra.

Fish Out of Water fås til iPad og iPhone for 7,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − five =

No Comments Yet.