Appbefaling: Dette spil er værre end Flappy Bird!

2 Min læsning

Af Milos Jørgensen, ungdomsreporter

Du troede ikke det var muligt, men det var det! Lige nu topper et lige-så-irriterende-som-flappy-bird-spil hitlisten for populære apps, men hvad er det egentlig – og hvad går det ud på?

© Milos Jørgensen, JegHedderMilos.dk
© Milos Jørgensen, JegHedderMilos.dk

Navnet er “Don’t step on the white block”. Det nye spil, der hærger toplisten på Apples App Store.

Det er lige så stressende og frustrerende som Flappy Bird; spillet, der blev fjernet, fordi manden bag havde så stor succes, at han ikke kunne klare det mere og derfor trak spillet tilbage.

“Don’t step on the white block” er et meget simpelt spil. Du skal komme så langt du kan uden at røre de hvide felter. Rører du felterne, er det forfra igen.

Der er to forskellige spille-indstillinger: TimeAttack og LongRun.

TimeAttack

Du skal komme fra start til slut så hurtigt du kan uden at gå på de hvide fliser. Vi har et par tips til hvordan du kan undgå at træde ved siden af.

Don't step on the white block 2

For det første er det en god idé ikke at forudsige dit næste træk. Det gør der blot mere stresset, for der er ingen speciel strategi for at kunne undgå de hvide felter. Den måde, som du holder din telefon på, har også en afgørende betydning for din præstation. Det er forskelligt fra person til person, om du trykker bedst, når du holder din mobil i hånden og trykker med tommelfingrene, eller om du lægger den på et bord og bruger pegefingeren.

 

LongRun

LongRun, som er den spille-tilstand, du kommer ind i, når du trykker på play, gælder om at du skal komme så langt som muligt på 11 sekunder.

Don't step on the white block 3

Skulle det ske, at du er så hurtig, at du når over 50 fliser på 11 sekunder, får du 10 ekstra sekunder, og sådan fortsætter det i en uendelighed.

Appen er gratis, men er spækket med reklamer. Fås til Android, iOS og Windows Phone.

Et lignende spil er også tilgængeligt online. Det kan spilles her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + 14 =

2 Comments
 • Lene
  maj 27, 2014

  Links til spiller ville være være en god ide.

  • Milos Jørgensen
   maj 28, 2014

   Hey Lene (: du finder spillet ved at søge efter “Don’t step on the white block” i dit lokale app store :D