Design-skarp telefon til selfies

1 Min læsning

Der lanceres nærmest ingen telefoner efterhånden, uden at det fremhæves, at de er gode til selfies. Det er også tilfældet med HTC’s nyeste: HTC One mini 2.

htc one mini 2
HTC’s nyeste telefon, HTC One mini 2, rammer butikkerne i løbet af juni. Den har mange af de samme kvaliteter som HTC One men er lidt mindre og fremhæves blandt andet som en god selfie-telefon.

Den har nemlig et frontkamera på 5MP med en selvudløser, der giver dig tid til at lægge ansigtet i de rette folder. Og så har den redigeringsmuligheder, der bl.a. kan “gøre huden mere jævn” og fjerne røde øjne. “Perfekte selfie-funktioner”, som det lyder fra HTC.

HD-skærmen er på 4,5’’, og kanterne på telefonen er runde, så den ligger godt i hånden. Den har samme børstede finish i aluminium som den oprindelige HTC One, men er som sagt lidt mindre, og den fås i to farver: Gunmetal Grey og Amber Gold.

Startskærmen er det såkaldte HTC BlinkFeed, som består af en livestream af nyheder og feeds fra dine foretrukne sociale medier. Derudover har den to fronthøjtalere i stereo.

HTC One mini 2 kan fås i butikkerne i løbet af juni. F.eks. uden abonnement hos Bibob. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 18 =

No Comments Yet.