APPBEFALING: GØR FERIEBILLEDERNE TIL KUNSTVÆRKER!

1 Min læsning

Fik du fanget nogle gode feriebilleder? Nu kan du gøre dem endnu smukkere og interessante med Paper Artist, der forvandler dine billeder til ægte kunstværker!

Paper Artist Sød Hund

Find en håndfuld af dine bedste feriebilleder, og gør klar til at se blive som smukke kunstværker. Med den smarte nye billede-app Paper Artist kan du forvandle dine almindelige billeder til malerier, og gøre dem endnu pænere.

Det er et super simpelt og nemt værktøj. Du kan vælge mellem en masse forskellige former for maleteknikker som akvarel, tegneserie-stil, eller pastelfarver, så du kan variere alle dine billeder.

Paper Artist Kat

Ikke bare endnu en filter-app

Men Paper Artist er ikke bare et filter du putter på dine billeder, du kan også selv tage kontrol over billedet med penslen, og lave justeringer, male oven i og skabe dine helt egne unikke mesterværker. Du behøver ikke være super præcis for, at skabe flotte billeder og selv små uheld med fingrene kan resultere i nogle utroligt flotte billeder.

Paper Artist Tur på Stranden

Paper Artist er et sjovt lille værktøj, der kan forvandle gode, og mindre gode, billeder til flotte værker, der er sjove at se på og særdeles sjove at lave. Har du en lille kreativ maler i maven er dette helt klart en app for dig!

Paper Artist fås til Android (18,-) og iOS (19,-).

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − 17 =

No Comments Yet.