Apples nye iPad Air- Let, hurtig og stadig elegant

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Den største nyhed på Apple’s efterårskeynote var nok den nye iPad Air. Den er kun 7.1 en millimeter tyk og vejer ikke mere end et pund, hvilket gør den til den letteste “store” tablet på markedet. Læs om alle de andre Apple nyheder i mine livenoter. 

tab_hero_ipadair

iPad Air er luksus modellen som kan en masse og som er ekstra pæn. Som vi kender det fra Macbook Air. Og så er der selvfølgelig Retina display, hvilket betyder en meget crips og flot billedoplevelse.

iPad-air-powerDen nye iPad er også meget mere kraftfuld end den tidligere (A7 chip). Og selvfølgelig er den det. Det skal den være når Apple nu præsenterer en opdatering. Vi kommer til at se en iPad som understøtter LTE i hele verden. Hvilket også gerne skulle gælde TDC som har haft problemer tidligere. Læs mere om den nye iPad Air her. 

Der var også nyt på iPad Mini fronten. Faktisk min foretrukne iPad. Jeg savner slet ikke noget i størrelsen (måske også fordi jeg har syntes den store var for tung). Nu kommer lillesøster iPad’en så også med Retina display og lige et nummer stærkere.

Er du til iPads eller er der en anden tablet som du hellere vil have? Hvad med Nokias nye Lumia 2520? Den har også et smart tastatur. Det så vi ikke fra Apple. På trods af deres teaser før showet “We still have a lot to cover”. Hvad med Samsung? Hvem laver de bedste tablets lige nu?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − two =

No Comments Yet.