Apps gone free – Gratis lir til iOS-devices

2 Min læsning

Af Anna Wedfall 

Er du også vild med at afprøve nye apps, men har ikke rigtig plads i budgettet til at købe den en efter den anden? Eller måske er du typen, der næsten aldrig kigger efter nye apps, fordi du ikke ved, hvor du skal starte? Så er AppsGoneFree er gratis lille gave til dig og dit iOS-device.

appsgonefree

Det er ligesom dagens app, blot amerikansk og med mere end én app om dagen. Apps gone free giver dig hver dag et lille udvalg af fem til ti apps, der er gratis for en kort periode. Den kan sende dig push-beskeder, så du ved, hvornår der er nyt guf i app’en.

Glemmer man en dag at tjekke hvilke apps, der blev gratis, så frygt ej: du kan gå ind og se på apps fra tidligere dage, da en del af apps’ne er gratis i et par dage. Udviklere lader deres apps være gratis i korte perioder for at få flere brugere til at afprøve dem. Dette kan øge antallet af anmeldelser, og en glad bruger anbefaler måske app’en til sine venner, der så kan købe den.

Der er både spil, fjolleri og mere praktiske ting såsom huskelister, økonomihåndtering og billedredigering. Så kort sagt er det lidt for enhver smag.

AppsGoneFree finder apps til både ipad, iphone og ipod touch. Desværre er den kun aktiv på appstore og ikke android.

Hvor finder du nye apps til din smartphones, og hvad er din yndlingsapp?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + 16 =

1 Comment
  • Katrine Brandborg
    september 15, 2014

    Jeg gad godt, at du linker direkte til app’en. Jeg kan kun finde linket til “dagens app”, og jeg vil gerne prøve denne nye. Bare lige et pip fra mig ;-)