Overvåg dit hjem

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Withings har taget overvågningen af dit liv til nye højder, nu i form af overvågningskamera til hjemmet.

Withings har allerede givet os blodtryksmålere, self-trackere og badevægte, der er forbundet med wifi og kan overvåge os. Nu kan du også overvåge dit hjem med det nye Withings Home, der består af et HD-kamera og sensorer, der kan lidt forskellige tricks.

Med kameraet kan du holde øje med dit hjem, når du er ude på farten eller på arbejde. En sensor registrerer, når der er nogle hjemme i stuen, f.eks. når ungerne kommer hjem fra skole. Der er også højttaler i, så man kan råbe efter knægten, hvis han har glemt at tage kondiskoene af.

withings home baby

Kameraet kan også bruges til at overvåge familiens yngste, når guldklumpen er blevet lagt i seng.

Withings Home indeholder en sensor, der kan måle kemikalier i luften, temperaturer og luftfugtighed og sætte den til at alarmere dig eller give dig en notifikation på din iPhone, hvis nogle af disse overstiger bestemte værdier.

withings home ios app

Man kan ikke købe Withings Home endnu, men prisen bliver 199,95 euro. Se mere om, hvad den kan i filmen her.

http://youtu.be/qUydD9ycSWQ

Selv er jeg en lille smule i tvivl om, hvor nyttig Withings Home egentlig er. Vil jeg virkelig være hovedrollen i mit eget realityshow, hvor jeg konstant bliver overvåget af et kamera? Hvilket forhold har man til sine børn, hvis man vælger at smække et overvågningskamera op i stuen, så man kan holde øje med dem fra sin kontorstol?

Er vi måske bare ved at være gået for vidt med alt det der overvågning?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 20 =

No Comments Yet.