Apps til dit klædeskab

2 Min læsning

Online shopping på computeren er ikke længere noget nyt fænomen. Tværtimod er det efterhånden ved at være forældet. Nu handler vi i større grad via mobilen og apps.

Fra butik – til computer – til mobil

I de ”gode gamle dage” var vi afhængige af butikkernes åbningstider, når vi ville udvide garderoben. Sådan er det ikke længere. Med undtagelse af genbrugsbutikkerne, findes der næppe en tøjbutik, der ikke tilbyder salg via deres hjemmeside eller endda via deres app. Og det gælder alle former for tøjbutikker.

Hvor det tidligere var primært bukser, t-shirts, sko og den slags, er det i dag alt, vi kan købe online – ja, selv specialbutikker med sokker og undertøj finder vej til de digitale platforme. Og der er ingen tegn på, at det er en tendens der vender i den nærmeste fremtid.

Den mobile dagligdag

Hvis man ser på tal fra Danmarks Statistik, er det 75% af den samlede befolkning, der bruger deres mobiltelefoner til at gå på nettet. Det er et svimlende højt, men dog ikke overraskende tal, da vi i takt med stadigt billigere mobilabonnementer, har uanede mængder af data til rådighed – så hvorfor vente til vi er hjemme ved computeren?

Det stiller krav til online-butikkerne, fordi det ikke længere er tilstrækkeligt med en almindelig hjemmeside. Hvis vi skal fastholde interessen som kunder, er det vigtigt, at de hjemmesider, vi besøger, er tilpasset den enhed, vi vælger at bruge. Hvis vi med mobilen havner på en hjemmeside, der ikke er optimeret til mobilvisning, er det meget usandsynligt, vi bliver hængende specielt længe, da brugeroplevelsen ikke er funktionel og siden ofte vises forkert. Og så er vi hurtige til at klikke os videre til en af konkurrenterne, der har styr på det der med mobilvisning.

Det digitale klædeskab

Hvis man vil have succes med sin webshop, er det vigtigt med en såkaldt responsiv hjemmeside. Og det er uanset om du sælger tøj, undertøj, strømper, sko eller noget helt syvende.

Mange tøjbutikker er endda gået skridtet videre og har lanceret deres helt egne apps til mobil og tablet. Det er ret snedigt, da vi på den måde har butikken i lommen hele tiden, og derfor ikke behøver at surfe nettet tyndt, hver gang vi vil fylde nyt og lækkert gear i klædeskabet.

Mobil_nethandel

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 4 =

No Comments Yet.