Augmented reality-app til dine negle

1 Min læsning

Augmented reality vinder større og større indpas i vores dagligdag som fx med spillet Pokemon Go. Nu har teknikken også ramt skønheds- og fashionindustrien, der muliggør at teste et produkt inden et køb.

Augmented reality betyder, at virtual reality kombiners med den virkelige verden, så vi visuelt kan iagttage en slags grafisk konstruktion af virkeligheden.  Teknikken er særdeles brugbar inden for mode- og skønhedsindustrien, fordi den kan assistere ved at finde det rigtige produkt ved online køb, hvor produktet ikke kan prøves i virkeligheden.

Det internationale neglelak-brand Sally Hansen har udviklet en app, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige farve og endda se den på dine hænder inden et køb. App’en fungerer ved at analysere et billede af dine hænder og herefter vil en algoritme finde de mest flatterende farver vurderet ud fra din hudtone. Er du kreativ og glad for billeder af lakerede negle, kan du efterfølgende dele app’ens instagram-venlige billeder på dine SoMe-platforme.

App’en ManiMatch er gratis og kan fås i App Store og Google Play, men er desværre endnu ikke tilgængelig på det danske marked. Vi væbner os med tålmodighed indtil da.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + twenty =

No Comments Yet.