BØRNERADIO MED RAMASJANG I

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Ramasjang radio gør morgenen lidt mere farvestrålende. Skinnende hvid børneradio for hele familien.

Når man får børn åbner der sig pludselig en helt ny dimension af tv, musik og åbenbart også gadgets. Pludselig står fjernsynet altid på Peter Pedal, når man åbner for at se CSI. Pludselig bliver man tudet ørene fulde af Kaj og Andrea, hvis iPod’en kører på shuffle. Det er ikke altid helt rart.

Men man må give Danmarks Radio, at de med kanalen Ramasjang endnu engang har markeret sig som helt suveræne, når det gælder børnefjernsyn. Men at public service stationen slipper afsted med at være involveret i kommercielt merchandise og lægger reklamer til Cirkus Summarum har jeg endnu ikke helt forstået i detaljer.

Til gengæld er jeg (og endnu mere min datter) helt skudt i den vildt sjove Ramasjang DAB radio som kan købes i FONA til 699 kr. Den er skinnende hvid med et kæmpe farvestrålende Ramasjang logo og så er den selvfølgelig indstillet til Ramasjang radiokanalen. (Det er dog også muligt at høre en masse andre radiokanaler, som med en almindelig DAB radio).

Fordi design også godt må være lidt sjovt ik?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + 15 =

No Comments Yet.