BÆRBAR TRÆLYD LIGE TIL HÅNDTASKEN

2 Min læsning

Er du på udkig efter små mobile højtalere, der både er lækre at se på og samtidig trådløse?Amerikanske Vers har et bud på, hvordan du får god lyd og smukt trædesign i praktisk taskestørrelse!

1Q fra Vers, er en kraftfuld lille Bluetooth-højtalere med en håndlavet trækabinet, der forkæler dit musikbibliotek med sprød lyd. Den smukke 1Q er trådløs, der via 2.1 Bluetooth afspiller din yndlingsmusik fra din mobil, tablet eller laptop.

En bærbar højtaler er alt du egentlig  skal bruge for at skabe en lille fest- og så kan den være i tasken! Med sine 3 tommer og små 226g, er 1Q ikke store end den kan ligge i en håndflade og derfor er nem at tage med på farten. Højtaleren, der kommer i valnød, bambus og limit-edition-rød, giver dig 10timers musik, når bare højtaleren er placeret indenfor 10meter af din mobil, tablet eller bærbar.

Vers tanke bag 1Q højtaleren er at give dig og din musik bevægelsesfrihed iført smukt, naturligt og bæredygtigt design og god lydkvalitet.

Vers ønsker at gøre en forskel, hvor det er muligt, såvel stor eller lille, derfor har Vers valgt at samarbejde med The Arbor Day Foundation, så der for hvert træ der bruges under produktionen, plantes 100 nye. Lydprojektet, der skal sikre dit mobile behov for musik og god lyd, startede ud på kickstarter.com, og fik overvældende opbakning.

Den lille 1Q højtaler kommer i en lille bomuldspose, og kan købes på Versaudio.com fra sidst i september til 119,99$, svarende til 708 danske kroner, uden fragt. Men vil også sidst på året blive forhandlet hos adskillige europæiske elektronik-forhandler, se her hvor.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven + eight =

No Comments Yet.