BESKYT DINE DIGITALE DATA

2 Min læsning

Hvis du skal have kodeord, kopier af passet eller dit nem-ID med på ferie eller forretningsrejse, så er den ultimative digitale løsning, et krypteret USB-stick.

mysecureusb

Skal du have nogle data med på rejsen, er det fristende at lægge dem på en USB-stick, som lige kan være i lommen. Men hvis du har personfølsomme data, fx dine kodeord, kopi af dit pas, Nem-ID eller lignende, liggende på en USB nøgle, gør du også dig selv sårbar over for digitalt tyveri. For lige så let som den er for dig at have med i tasken, lige så let kan den blive væk, sammen med bagagen i lufthavnen, eller blive stjålet hvis du er uheldig, og så er det ikke særlig rart at stå i en anden verdensdel, uden at vide om ens data bliver misbrugt.

usb

Men det ER bare federe at have sine data samlet digitalt og helst det samme sted, især hvis man skal rejse i et område hvor man ikke har internet adgang hele tiden, og derfor ikke kan nøjes med for eksempel dropbox eller lignende. Derfor blev jeg ekstra glad da jeg fandt denne her smarte gadget: MySecureUSB, som er en USB-stick, med 16 GB -dvs rigeligt med plads, så du også kan lægge dine feriebilleder, eller din roman du har skrevet med udsigt over Andesbjergene ind. Og her kommer den geniale del: USB-stick’en er krypteret og passwordbeskyttet, så der er ikke nogen der kan læse noget som helst på det, hvis de ikke har dit password. Så hvis uheldet er ude, og dine data forsvinder, bliver dine de i det mindste ikke misbrugt.

USB-stick’en er flad og derfor let at have i tegnebogen eller en lomme i tasken, og det er kompatibel både med Windows- og Appleprodukter. Elektronista har fundet den krypterede USB-stick, som nøglekort til 249,- kr hos USBshoppen.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 4 =

1 Comment
  • Karina
    april 4, 2014

    Det er et rigtig lækkert USB stik ja. Problemet er bare at det er helt umuligt at finde ud af, hvordan man aktiverer passwordet! Jeg har haft mit i lang tid nu, og har opgivet at finde ud af det. For mig at se, burde password indstillingen poppe op af sig selv, så snart man sætter den i sin computer første gang. Det gør det så ikke , kan jeg fortælle.