Billig smartphone til førstegangskøbere

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

LG F70 skal være efterfølgeren for sidste års populære LG’er Optimus F5 og går efter nye kunder i butikken, nemlig førstegangskøbere af smartphones.

LGE_F70

Telefonen har en 4,5″ stor skærm, der med et tap kan vække telefonen fra hviletilstand samt låse den op. Kameraet er “kun” på 5MP, hvilket er betydeligt færre megapixel end vi ellers ser i nyere smartphones.

Telefonen kommer med 4G og Android KitKat og med mulighed for at vælge mellem to brugergrænseflader. F5’eren kommer nemlig med et alternativ, der minder om ældre mobiltelefoner, så overgangen til en smartphone skulle bliver nemmere; så mon ikke det bliver en af tingene, LG vil prøve at sælge den på.

En anden ting bliver prisen. Den er endnu ukendt, men LG siger, at den får en konkurrencedygtig pris. Der er også blevet skruet op for batterilevetiden, og vi begynder generelt at se flere og flere smartphones, der har så kraftfulde batterier, at de sagtens kan holde telefonen kørende en hel dag uden problemer.

LG F70 bliver tilgængelig i andet kvartal i år, og prisen bliver oplyst op mod lanceringen. Telefonen kommer i både sort og hvid.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 3 =

No Comments Yet.