Bliv vækket med duft i stedet for støj

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

SensorWake er en ny type vækkeur, som vil få os op af dynerne med vellugt – af en hvid strand, varme rundstykker eller duften af penge…

VÆKKE MED DUFT 1

Vi kender vækkeure med musik, vækkeure med buzzalarmer og nogle af os sågar vækkeure, der får os op om morgenen ved hjælp af lys.

Selvfølgelig kan man også vågne op med den liflige duft af nystegt bacon og varm kaffe, men er det ikke noget, som mest foregår i tegnefilm?

Måske ikke, for et af de nye vækkeure på markedet henter sine brugere ud af drømmeland ved hjælp af dufte.

Hvad der er mest effektivt, skal jeg ikke sige, men SensorWake vil kunne fås med måde velduftende og ildelugtende moduler. Man vil således kunne blive vækket med sin favoritduft i parfume, en duft af frisk frugt, saltvand, kaffe, nybagte croissanter eller for den sags skyld en duft af penge.

vækkeur 3

SensorWake markedsføres som verdens første ”olfaktoriske” vækkeur – det betyder lugte-vækker på godt dansk.

Den skægge gadget er udviklet af den kun 18-årige franske iværksætter Guillaume Rolland. Hans opfindelse blev kåret som en af 15, der kunne ændre verden, i forbindelse med Google Science Fair 2014.

Den gode Guillaume søger nu finansiering til en storproduktion via Kickstarter. Hvis man vil være med, kan man sikre sig et eksemplar af SensorWake ved at forudbestille nu. Prisen 60 GBP eller ca. 640 kroner….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + four =

No Comments Yet.