Danmark bedste valgdækning-Den korte Radioavis

3 Min læsning

Der er en podcast, jeg hører hver eneste dag. Jeg går virkelig ikke glip af én eneste udsendelse. Det drejer sig om et journalistisk program, som holder mig opdateret på alt væsentligt indenfor dansk politik. Der er interviews med landets største politikere, der er skarpe nyhedsbidder og overraskende analyser. Men hvad der er allermest væsentligt, det er at vi her har fat i det bedste satireprogram som har været på dansk radio i årevis! Det er Den Korte Radio Avis på Radio24syv. 

Jeg husker, hvordan jeg pjækkede på universitetet for at høre Tæskeholdet, jeg streamede alle udsendelser med De Sorte Spejdere og nu har jeg lige så tæt et forhold med Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Brun fra Den Korte Radioavis.

Kirsten Birgit er en 60+ powerkvinde af en old school journalist som har dækket alt fra Rwanda til 9/11. Hvis man slår Ulla Therkelsen, Karen Thisted og Lasse Jensen sammen med behovet for at sige neger fremfor mere politisk korrekte udtryk, en kæmpe interesse i Ghita Nørbys mynder og en flaske vodka, så rammer man Kirsten Birgit.

Den Korte Radioavis er genial fordi den ikke bare er sjov og ballade. De politiske analyser og fortolkningen af enkelte politikeres handlinger er faktisk noget af det skarpeste man kan høre i et dansk medie. Kirsten Birgit siger det alle andre tænker og ikke tør sige fordi man simpelthen ikke siger den slags i radioen. Det er SÅ forbudt og det er SÅ befriende! Rasmus Brun er den duksede, surdejspralende, barselsdikkedikkende, juicekursidiot af en politisk korrekt kyllingeredaktør.

Her er en lille smagsprøve på Kirsten Birgits interview med DRs Adam Holm om hans og Martin Krasniks fortid i Mossad og tilrettelæggelsen af Deadline med et zionistisk aspekt- og hvordan andre DR journalister modtager gaver fra fremmede regeringer for at yde tjenester. Adam lægger ligefrem op til et samarbejde med pornoindustrien. Det er hot stuff! Start 19.00 min inde i programmet.


Jeg elsker…

Når Kirsten Birgit på baggrund af Jens Arentzens coachingkursus håber “HAR DU VÆRET FAR FOR DIN FAR?” til hendes mentee Rasmus.

Når Kirsten Birgit har lidt luft i maven og fortæller nyhederne med indadvendte bøvser

Når Kirsten Birgit varmer op med tungetvistende ordlege, som i sig selv er politiske kommentare

Når Rasmus skal have hovedet ned mellem benene, fordi han simpelthen ikke kan takle situationen

Når Kirsten Birgit synes, at det er ulækkert og typisk at “sådan nogle som Naser Khader” tager gulerødder med fingrene i stedet for tangen

At Kirsten Birgit tror ALLE mænd finder hende erotisk tiltrækkende

At Rasmus er en af de bedste SOMO (social media) analytikere i landet

 

Er du typen der kan lide gammeldaws radio kan du lytte til Den Korte Radioavis hver dag på Radio24syv kl. 12. Men du er selvfølgelig hip og moderne og smider den ind bland dine podcast abonnenter (lige ved siden af Elektronista) på din telefon, så du kan høre den når det passer dig.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 4 =

No Comments Yet.