BLUETOOTH-LEGGINS FINDER DE PERFEKTE JEANS

1 Min læsning

Er det en udfordring for dig at finde det perfekte par jeans? Search no more –  There’s an app for that!

Det amerikanske firma Like A Glove har udviklet et par leggings, der kan hjælpe med at finde det perfekte par jeans.

Processen foregår ved at iføre sig de digitale leggings, der via bluetooth kan scanne forbrugerens mål på 5 sekunder og sende oplysningerne til en dertilhørende app. Oplysningerne bliver gemt i en profil i app’en, der gennemsøger internettet for tusindvis af jeans i jagten på det perfekte par. App’en giver også vejledning i valg af størrelse og pasform.

Ideen med digital måltagning vil med garanti blive en integreret del af modebranchen inden længe, men virker en anelse aparte som enkeltstående produkt til privatforbrug. Det er nærliggende at forestille sig, at måltagningen ikke nødvendigvis skal gentages så ofte, idet app’en gemmer oplysningerne, hvorfor man kan nøjes med kun at købe et enkelt par af de digitale leggings- måske endda dele dem med sin venindegruppe. Omvendt kunne Like A Glove bestemt have sin berettigelse som en del af indkøbsprocessen hos et allerede etableret jeansmærke eller i et showroom.

Køb Like A Glow-leggings til early pris her.

Like A Glove bluetooth-leggins med strategisk placeret knap.
Like A Glove bluetooth-leggins med strategisk placeret knap.

 

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + fourteen =

No Comments Yet.