Børsen Play- on demand tv om aktier

1 Min læsning

Det pibler frem med mindre nichétvkanaler på internettet. Og for os som godt kan lide at nørde lidt i detaljen og iøvrigt helst selv vil bestemme er det en god ting.

Seneste nyt danske on demand kanal kommer fra en gammel spiller på mediemarkedet, nemlig Børsen. Børsen Play er en streamingkanal, hvor du kan følge præcis de aktier du går op i og på den måde selv sammensætte din egen kanal af korte videoklip, som følger aktiemarkedet hver dag. Nyhederne kan ses hvor du er- på telefonen eller computeren og Børsen har allerede hyret 3 og søger endnu 3 entusiastiske aktieglade journalister til kanalen.

Børsen Play er en ekstra luksus til dem, der allerede abonnerer på Børsen. Men det er også muligt at følge kanalen selvom man ikke dagligt sidder og roder med den store lyserøde papiravis. Man kan få en gratis smagsprøve på Børsen Play i en måned, herefter koster det 99 kr. Ja det samme som et Netflix abonnement. Men det kunne jo være du lige skulle holde øje med Netflix aktierne også? Se mere om Børsen Play her.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + four =

No Comments Yet.