Boligtips – Når du indretter med teknologi

2 Min læsning
1. Undgå kabelrod – Vi har mange ting, som skal lades op hver dag, men ladere og kabler klæder ikke en stue. Find i stedet et diskret hjørne i hjemmet, hvor du fast kan lade dine devices op. Køb en god elskinne med en hovedknap, hvor du kan slukke for hele skinnen. Eller fin en elegant dockingstation gerne én, som kan oplade mere end et device af gangen.
71YfXVTQp-L._SX425_
2. Gem spillekonsollen – Hvis der står en Playstation eller Xbox i stuen, kan det være en god idé at have den stående i et skab, når der ikke spilles. Se efter et skab, som er dybt nok, og som har huller til ledninger i bagvæggen.
stockholm-sk-nk-beige__0182618_PE334161_S4

3. Pak printeren væk – Indse det nu bare. Du printer næsten ingenting længere. Hvorfor skal der så stå en stor grim printer fremme på kontoret eller i stuen? En printer er så nem at sætte til, når du en sjælden gang skal bruge den, at du sagtens kan opbevare den under sengen, i skabet eller en stor skuffe, når du ikke bruger den.

besta-tv-m-bel-med-vitrinelager-hvid__0426787_PE582327_S44. Vælg diskrete højtalere – Der er en hel særlig gruppe lydnørder, for hvem højtalere ikke kan blive store og synlige nok. For de fleste andre er de et nødvendigt onde, som gerne må give rigtig god lyd, men som ellers ikke behøver gøre meget væsen af sig. Overvej en diskret soundbar fra f.eks. Libratone eller et par højtalere i hvid, som falder ind i den hvide væg.
Libratone-Diva-PepperBlack-produkt-Header-1278x799px
5. Gadgetskuffen – Du har helt sikkert efterhånden fået samlet en masse elektroniske dimser. Høretelefoner, som ligger på køkkenbordet, en powerbank, som ligger i sofaen, en mængde forskellige kabler, ladere, tablets, convertere osv. Sørg for at dedikere en skuffe eller et skab til de ting, så du altid ved, hvor du skal lede, og så de ikke ligger og roder forskellige steder i hjemmet. Er der noget, du bruger hver eneste dag som fx et sæt in ear-høretelefoner, så køb en virkelig pæn lille skål, som du stiller tæt på din hoveddør.
Gadget-skål

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 7 =

No Comments Yet.