Apple-nyhederne og iPhone 7 på 2 minutter

2 Min læsning

Apple har afviklet endnu en keynote event, og det kom der som ventet en ny iPhone ud af. Den forventelige telefon stod til at få navnet iPhone7, og det var så sandelig også det, der landede. Som en slags disclaimer for hele den her efteråret 2016 event skal det siges, at iPhone har 10 års jubilæum i 2017. Det vil sige, vi nok godt kan regne med, at Apple giver den gas til deres efteråret 2017 event. De opgraderinger, vi har set på telefonen, er fine, bevares. Men Apple skal slå det som Steve Jobs kaldte “a dent in the universe” næste år.

Men lad os se på, hvad det så var, der blev præsenteret i denne omgang. Mange af tingene havde vi faktisk set på rygtebørsen i forvejen.

Vi så en telefon som …

Var blevet modstandsdygtig over for vand. Ikke helt vandtæt (som f.eks. Sonys Xperia-serie), men den kan klare regn og sikkert også en hurtig, uheldig tur i toilettet.

Farven Space Grey udgår (selvom det var det sejeste farvenavn nogensinde). Istedet er der to nye sorte farver. Den matte Black og den pianoblanke Jetblack.

iphone7

Kameraet sparker r**. Især på den store iPhone 7 Plus-model. Der er en hurtigere sensor og en duallinse og 12 Mp. Frontkameraet er oppe på 7 Mp. Der er kommet en ekstra portrætfunktion . Vi behøver efterhånden ikke noget andet kamera.

Høretelefonstikket udgår, og istedet skal vi til at have høretelefoner med lightningkabel, som passer til der, vi normalt sætter strømkablet. Dette kommer også til at betyde en masse trådløse høretelefoner. Apple hopper selv direkte ind med deres eget AirPods bud på trådløse høretelefoner, som dog desværre med deres lille “pind” ned langs kinden i designet ligner noget ‘Sælger-Helge’ gik med i starten af årtusindet.

hovedtelefonstik-apple

Selve telefonen har også fået en højtaler mere. Det vil sige, den nu har stereohøjtaler og dermed bør kunne præstere en del bedre lyd, hvis man fx skal se et youtube-klip.

Telefonen får en ny processor, som hedder A10, der er 40 % hurtigere end forgængeren. Og batteriet varer mindst en time mere end forgængeren.

Danmark var som noget ret unikt faktisk med på listen over de første lande, som får den nye iPhone7. Den kan forudbestilles fra 9. september og kommer i salg den 16. september.

iPhone7 koster 5799 DKK og iPhone7 Plus koster 6899 DKK

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 7 =

No Comments Yet.