BØRNESANG MED KAYA PÅ REPEAT PÅ YOUTUBE

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

YouTube er et af de mest populære steder hvis man hurtigt leder efter et musiknummer. Elektronista falder lige nu i søvn til sød børnesang. Hør den her.

Den nemme videotjeneste er også altid der jeg starter, hvad enten jeg leder efter gamle 80er hits, nye udgivelser eller børnsange. YouTube er rigtig smart til børnemusik fordi ungerne bare elsker at høre de samme numre om og om igen og er der fine billeder på så er det to fluer med ét smæk!

Men man kan godt gå kold i at høre de samme tyndslidte børnesange, derfor gælder det også om at slå til når man falder over en sang som godt kan tåle at blive spillet en del. For både børn og voksne. Lige nu er det den søde godnatsang Sol og Måne-sang Kalle B & Viggo featuring Kaya Bruel som hele tiden bliver replayet hos os. Køb også sangen på iTunes til 10 kr, så I kan lytte til den på telefonen og samtidig støtter kunsterne.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one + eight =

1 Comment
  • Laila Jensen
    februar 12, 2013

    Ja, det er super smart med YouTube… og nu hvor YouTube endelig er kommet til Danmark og en aftale med KODA ved at være på plads, så får kunstnerne også en lille betaling for det. Noget vi har set frem til længe !!

    YouTube er jo defacto den største musikstreamingtjeneste på nettet. Større en Spotify, Wimp, TDC Play m.m. Men de har hidtil ikke afregnet noget som helst til kunstnere i Danmark.