RØD LØBER LANCERING AF YOUTUBE I DANMARK

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Youtube.com har længe været en yndlings internetdestination med alt fra LOL cats, guides til indisk curry, unboxing videoer, musik og virale kampagner. Nu lancerer det gigantiske videosite på dansk grund. Elektronista var med på den røde løber. 

Følg Elektronista.dk på Youtube

En dansk Youtube lancering betyder blandt andet at vi nu kan hoppe ind på Youtube.dk at danske videoer bliver fremhævet i søgningen, og at danske Youtube kanaler kan indgå annoncesamarbejde med Youtube og tjene penge på visningerne.

Hvis der er én ting man kan være sikker på, når Google inviterer, så er det at arrangementet er gennemført. Rooftop cocktailparties, livebands, eksklusiv catering og masser af personale til at tage sig af gæsterne. Sådan plejer det at være, og sådan var det også til Youtube.dk lanceringen. Den røde løber også rullet ud, der var små gourmet hapsere, vimsende piger med drinksbakker, DJ og sjove aktiviteter hvor man blandt andet kunne få produceret sin egen lille youtubefilm i lommebogsformat.

Jeg lavede et par 6 sekunders film på Vine bare for at fange stemingen fra arrangementet. Du kan se dem her og her

Da selve eventen startede i salen på Bremen teater blev vi varmet op med lune popcorn og festmusik. Googles nordiske topchef Peter Friis og ansvarlig for youtube.dk launch i DK Torben Skjødt bød velkommen. Herefter fulgte et indslag fra Youtubes globale chef som var meget glad for at kunne præsentere Youtube i Finland??!! Første mand til at få jetlag på rejser mellem lande i skandinavien formodentlig.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 4 =

1 Comment