SPILANBEFALINGER: DE SJOVESTE SPIL TIL FEBRUAR

3 Min læsning

Når sneen daler og alting omkring os fryser til is, er det altid smart at holde varmen og blive indendøre. Og det er alt andet end kedeligt når du har Elektronistas liste over de tre bedste spil fra januar!

Sing Party

(Fås til Wii U og er set til 449,-)

Der findes et hav af sjove karaoke spil til spilmaskiner, men Sing Party til Wii U har nogle helt unikke tricks oppe i ærmet.

Først og fremmest er der den unikke Gamepad (den tablet lignende controller til Wii U), som bliver brugt på nogle utroligt smarte måder. Den fungerer nemlig som jukebox, så mens du står og skråler foran fjernsynet med et par venner, kan resten af festen vælge den næste sang, der skal synges (der er i alt 50 sange). Det er i sig selv super smart, for så er det slut med at gå ind og ud af menuer, vente på de andre og der holdes liv i festen.

Udover at bruge Gamepad’en som DJ for festen, kan den også bruges til at vise sangteksterne til den der synger. Alle andre der er med til festen skal så kigge på fjernsynet, hvor der er dansetrin der skal følges, så alle laver noget og det ikke bare er to der synger, mens fem andre kigger med. En super god idé, der virkelig involverer hele festen og gør det langt sjovere at spille Sing Party end de mange andre sangspil på markedet.

http://youtu.be/HV93svATZgs

Sports Champions 2

(Fås til Playstation 3 og er set til 239,-)

Husker du Wii Sports? Playstation kan også lege den leg, og de gør det endda bedre end Nintendo med Sports Champions 2.

Ligesom på Wii har du en dims i hånden (en Playstation Move), men det der adskiller Sports Champions 2 fra de andre er hvor præcis Move er. Den opfanger din mindste bevægelse, alt lige fra et svirp med håndledet til de store møllesving. Den er med hele vejen rundt, og det giver sportsgrene som bueskydning (min absolut yndlings) og boxing en helt utrolig grad af præcision og realisme, der var et kæmpe hit hjemme i stuen.

Sports Champions 2 er måske ikke lige så vanedannende som Wii Sports, men det rammer lige midt i min egen lyst til noget, der er lidt dybere end netop Wii og en oplevelse hvor der er plads til at blive udfordret.

DmC Devil May Cry

(Fås til Playstation 3 til 397,-, Xbox 360 til 446,-, og PC til 309,-)

Blandt alle de mange spil jeg har spillet, så har få af dem haft så meget attitude, og stil, som DmC.

Du spiller som den unge, rebelske, Dante der er en bastard blanding af en djævel og en engel, har aldrig kunne passe ind i samfundet. Han er et evigt ungdomsoprør, og da dagen opriunder hvor hans blod beslægtning til både himmel og helvede sætter ham og resten af menneskeheden på spil, er det ikke for menneskehedens skyld at du som Dante skal svinge dit sværd, skyde med pistoler og lave stilfuld hårdtslående action. Det er udelukkende for hans egen skyld – hvilket i sig selv er lige så forfriskende som spillet er sjovt.

DmC byder dog på meget mere end et stilfuldt teenageoprør, det er action der er så stilfuldt og elegant som ballet, så hårdtslående som en Quentin Tarantino film og så er det visuelt betagende som få spil har været det. Havde det været udgivet sidste år, kunne det meget vel være mit favoritspil for hele året, og det er den absolut største ros jeg kan give DmC. Køb det!

 

***

Det var alt for denne måned! Men det stopper ikke her. Fortæl os i kommentarerne nedenfor, på Twitter eller Facebook om hvilke spil DU godt kan lide at spille, og hvad du synes er det sjoveste spil du ville anbefale!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 3 =

No Comments Yet.