IKKE TID NU MEN VIL GERNE LÆSE SENERE?

2 Min læsning

Af Cecilie Henriksen

De fleste af os oplever ind i mellem af falde over noget interessant, når vi egentlig browser efter noget andet online. Problemet er bare at huske, hvad det var du gerne ville kigge lidt videre på og ikke mindst at finde frem til det igen.

Det er ikke et enestående problem, og hvor der er et internet-relateret problem, er der naturligvis også en løsning i form af en app. I dette tilfælde app’en Pocket (Formerly Read It Later)

Med Pocket kan du gemme det interessante du lige faldt over online og finde det frem og læse det på et andet tidspunkt, når du har bedre tid. Pocket findes til stort set alle dine skærme (dem med internetadgang i hvert fald): til din browser, din iPad, din smartphone og faktisk også til din Kindle Fire, hvis du har sådan en.

For at få gemt noget i din Pocket, bruger du bare den almindelige “Share” funktion der findes  stort set alle steder. Men i stedet for at share på Instagram, Facebook eller på email deler du med Pocket. Lige som du kan gemme til Pocket fra alle skærme, kan du også efterfølgende tilgå dine gemte ting fra alle skærme. Dét er smart.

Når du så på et tidspunkt har rodet hele din Pocket liste godt til fordi du har gemt så mange ting, så hjælper Pocket dig også med det. Feks kan du tagge de enkelte ting du gemmer og du kan søge på alt hvad du har gemt i Pocket

Pocket er gratis til alle platforme og findes til IOS her, Android her og til din browser her

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 5 =

4 Comments
 • Hanne
  februar 7, 2013

  Jeg er netop ved at teste Pocket – og et par af de øvrige tjenester; Readability og Instapaper. Har I nogle erfaringer, I kan dele?

 • Cecilie
  februar 8, 2013

  Hej!

  Jeg har testet Pocket på Explorer (der er nogle ældre versioner den ikke fungerer på), Safari, iPad og Android. Bortset fra problemet med den gamle Explorer virker det perfekt på alle platforme – og det med skærmuafhængighed er noget der er rigtig vigtigt for mig.

  Jeg har ikke prøvet Readability eller Instapaper

  Mange hilsner Cecilie Henriksen

 • Aline
  februar 8, 2013

  Jeg elsker Pocket. Det eneste irriterende ved det er at det ikke virker med Chrome på iPad. Eller er der en måde…?

  • Susanne
   februar 10, 2013

   Jeg er også rigtig glad for pocket og gemmer ivrigt fra Chrome på min laptop og læser det senere på min Nexus 7. Men oplever det samme – jeg kan ikke få pocket knappen ind i min chrome på Nexusen…