VIND EKSKLUSIVT B&O MUSIKSYSTEM MED ELEKTRONISTA MAGASINET

1 Min læsning

VINDEREN ER FUNDET OG FÅR DIREKTE BESKED!

Man tror det jo næsten ikke. Men jo- du kan lige nu vinde et lækkert Beolit 12 musiksystem til en værdi af 5495 kr. 

Elektronista har netop udgivet premierenummeret af Danmarks første digitale, livsstilsmagasin. Hvis du ikke allerede har “bladret” i Elektronista Magasinet,  så skynd dig ind og læs det lige her.

I Elektronista magasinet kan du blandt se at Elektronista læsere lige nu har mulighed for at deltage i en konkurrence om B&O’s lækre Beolit 12 bærbare, luksus musiksystem til en værdi af 5495 kr.

Det eneste du skal gøre for at komme med i lodtrækningen er at smide en kommentar herunder med dit bedste B&O minde. Konkurrencen er eksklusiv for modtagere af Elektronista Inbox Magasinet. Hvis du ikke allerede står på listen, så kan du hoppe på helt gratis her hvorefter du hver uge automatisk modtager de bedste håndplukkede digitale trends direkte i din mailboks. Du kan selvfølgelig melde dig fra anytime.

Konkurrencen slutter 4. marts.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × two =

139 Comments
 • Catrine Jensen
  februar 6, 2013

  Mit bedste minde med B&O er helt sikkert min forældres første fjernsyn. Det holdte helt indtil MPEG2 tuneren dukkede op. Så lige omkring 16 år glimrende fjernsyn.

 • Jesper Petersen
  februar 6, 2013

  Glemmer aldrig mine bedsteforældres B&O tv – med fjernbetjening! Tror at de var nogen af de første som fik ét – selve fjernbetjeningen var på størrelse med en madkasse. Og de var kun udvalgte der fik lov til at bruge den – til gengæld tilkaldte de en elektriker, da der skulle skiftes batterier i den. Den skulle jo nødig gå i stykker ;-)

 • Rasmus Lind
  februar 6, 2013

  Mit bedste B&O-minde var, da jeg vandt en Beolit12 i en konkurrence på Danmarks bedste kvinde(M/K)-nørdemagasin. Jeg kan huske, at jeg blev så utroligt glad, fordi jeg nu kunne spille min musik via AirPlay og også have musik i køkkenet. Det har gjort alting meget sjovere.

 • Sabine
  februar 6, 2013

  Mit bedste eller nærmere værste B&O minde var, da lynet slog ned i mine forældres gamle B&O tv, mens vi sad og så fjernsyn. Det var enden på B&Os dage i mit barndomshjem, og tv’et blev udskiftet med en billigere japaner-model, der ikke havde nær så meget stil.

 • Katinka Bukh
  februar 6, 2013

  Mit bedste minde er at vågne en sommermorgen i min mormor og morfars lille sommerhus ved lyden af danskpop fra køkkenet og min mormor der skramlede med porcelænet
  Når jeg så sad på skamlen i solskinnet og spiste varme t-birkes med smør lyttede jeg til den smukke røde B&O Beolit 707 transistor radio som stod foran mig på bordet. Musikken fyldte vores perfekte morgen og jeg elskede det den røde farve og det strømlinede design.
  Og det gør jeg stadig, for idag står den i mit køkken – og spiller helt nye toner.

 • Lotte R.
  februar 6, 2013

  Mit bedste B&O minde…da jeg som lille tøs fik lov at skille en gammelt B&O radio ad.

 • Anders
  februar 6, 2013

  Det bedste ved B&O er når man ude i verden møder deres produkter – på hoteller, kontorer, i lounges – og straks bliver en smule mere dansk. Det giver sådan en fælles stolthed over det ikon som B&O nu engang er – og det virker hver gang :)

 • Louise FB
  februar 6, 2013

  Nogle af de bedste barndomsminder jeg har, er med min mors gamle B&O Beogram 4004 pladespiller. Jeg sad i timevis foran højtalerne eller med store høretelefoner på og lyttede til Prop & Berta, Prokofjevs Peter & Ulven og gamle 7″ singler fra min mors ungdom. Elskede den pladespiller og blev ret ked af det, da min mor valgte at skifte den ud med et billigt japaner anlæg (efter jeg flyttede hjemmefra).

 • Maja Graae
  februar 6, 2013

  Mit bedste minde med B&O er helt sikkert min forældres fjernsyn i lysthuset.

 • Josefine
  februar 6, 2013

  Mit bedste minde, må være da jeg som stolt 6-årig, overværede mine forældre give min salige bedstefar et B & O-stereoanlæg. Det der topsmarte med glasvindue, der bevægede sig, når hånden nærmede sig glasset. Min bedstefar fik gaven i forbindelse med sin 70 års fødselsdagsreception, og den store gave var pakket ind som en rød/hvid-stribet slikkepind med tilknyttet træhåndtag lavet af et halvanden meter langt, smalt gulvbræt. Dét var spiff. Både det der var uden på, men sandelig også det der var inden i. Åh, halvfemserminder <3

 • Tanja mathiasen
  februar 6, 2013

  Mit bedste B&O minde var da mine forældre fik en B&O telefon, det var SÅ stort for mig og husker første gang jeg ringede til min mormor i den :)

 • Luna Kierkegaard
  februar 6, 2013

  Mit B&O minde var da mine forældre fik en B&O Maskine som passede til deres B&O fjernsyn. De havde lavet en smart måde at registere sine videoer på, så man ud fra navne orden kunne finde nummeret på det video bånd man skulle se. Synes det var mega fedt at vise til vennerne, fordi det var så smart at man kunne organisere det på det måde.
  Idag er Video bånd ude, og man kan finde alle film på websider såsom netflex osv.

 • Tobias Jessen
  februar 6, 2013

  Mit bedste B&O minde var et virksomhedsbesøg jeg havde i forbindelse med et projekt. Jeg og 3 andre medstuderende skulle op og besøge kontoret i Struer. Her fik vi blandt andet en rundvisning i “museet” og fik en fantastisk demonstration af et B&O hjem… :)

 • Tim Frost
  februar 6, 2013

  Mit minde går fra i dag og ca. 30 år tilbage.
  Hjemme hos min mormor og morfar på 85 år, står der i deres stue en B&O Beolit 5000. I mine 33 år har jeg altid holdt juleaften hos dem og hver juleaften jeg kan huske har Beolit fyldt stuen med Søren Banjomus og diverse juleklassikere. Da jeg var mindre dansede jeg rundt i stuen med min lillesøster, fætre og kusiner. I dag er det mine to dejlige piger på 2 og 5 der danser rundt i samme stue hvert år den 24. December til stort set de samme Julesange og jeg håber virkelig det vil være sådan i rigtig mange år endnu…..

 • Dorte
  februar 6, 2013

  Jeg mindes vores nye top-smarte B&O fjernsyn og video, som var så moderne, at der ikke fandtes ret mange film vi kunne leje…..VHS passede jo ikke til!!

 • Susanne
  februar 6, 2013

  Det må være da jeg – da jeg var ung og fattig -fik en B&O VHS, fordi den var gået i stykker (læs:ejeren kunne ikke finde ud af at programmere den… :-)
  Det kunne jeg så godt … :-D

 • Henrik Sewell
  februar 7, 2013

  Da jeg var 9-10 år arvede jeg min fars Beocord Belcanto, en lille transportabel spolebåndoptager, med højtalere placeret i låget. Den blev mit første ‘musikanlæg’ og jeg var lykkelig!

 • Mogens H.
  februar 7, 2013

  vores B&O telefoner
  ———————

  og det er ikke kun et minde – vi har dem i brug endnu – nu via IP telefoni !!

 • Sara
  februar 7, 2013

  Mit bedste minde er af min farfar, der var så øm over sit B&O-fjernsyn, at han hver aften skruede helt ned for lyden, inden han slukkede. Han mente, det forlængede fjernsynets levetid, og måske havde han ret – fjernsynet fylder snart 30 år og lever i bedste velgående hjemme hos mig.

 • Iben Bach
  februar 7, 2013

  Jeg har slet ikke nogen B&O-minder, fordi jeg aldrig har haft mulighed for at få et af deres produkter. Og det er jo derfor, jeg skal vinde, så jeg endelig kan skabe nogle!

 • Christina
  februar 7, 2013

  Min far har stadig sit B&O anlæg med store højtalere, som han har haft siden han var teenager. Der var/er både højtalere og fjernbetjening i stue og køkken hjemme hos mine forældre, og da jeg var yngre vågnede vi altid op til lyden af P3, hvor der i december tit var en lille julehistorie, der blev læst op – og man kunne både høre det på værelset under dynen og når man kom ud i køkkenet og skulle spise morgenmad, takket være de mange højtalere.

 • Pia
  februar 7, 2013

  Mit bedste B&O minde er faktisk ikke så gammelt – kun et års tid. En dag modtager jeg en længe ventet pakke med en lille dims, som skulle vise sig at blive den spire, der fik kærligheden til at blomstre mellem det gamle billedrørs TV og den moderne teknologi. Vores gamle B&O Avant TV blev hevet op fra kælderen, hvor det til ære for en moderne fladskærm havde stået noget tid og samlet støv. Efter lidt samleleg med kabler og ledninger sidder jeg nu foran mit smukke gamle B&O TV møbel og nyder Netflix, airplayer og lejer film. Der er mange gode minder om det kære gamle TV, og det var med et stik i hjertet, da det for år tilbage ramte udløbsdatoen og røg i kælderen. Nu er det heldigvis tilbage, og minderne er genoplivet, selvom tiden og teknologien er blevet moderne <3

 • Anja
  februar 7, 2013

  Mit bedste B&O-minde må være at finde det fantastiske, gamle B&O-anlæg på væggen trods indbrud i vores sommerhus. Det var forsøgt stjålet, men det blev heldigvis opgivet, da ledningerne var skjult pænt og godt af en smuk og moderne kabelskinne på væggen. Nyt og gammelt i sød symfoni – ER SÅ GLAD FOR AT VI OFREDE DEN KABELSKINNE!

 • Cornelius Corneliussen
  februar 7, 2013

  Mit første tv, købte jeg, da jeg var 20 år. Jeg købte det brugt hos en tvforhandler, og det var et B&O.
  Det var allerede gammelt, da jeg købte det, og fjernbetjeningen manglede halvdelen af en knap, men det var perfekt!
  Det sidste halve år af dets levetid skiftede billedet mellem at være rundt og firkantet i hjørnerne.
  Jeg ville ikke skifte det, for fladskærms-tv passer ikke i hjørnet af rummet og lyden er ikke som i mit gamle tv. Lyden… grundkernen i den flotte kasse.
  Nu er jeg flyttet og har kapituleret til en tyndere model. SU’en forslår ikke til en ny oplevelse med B&O, så indtil videre, må jeg nøjes med minderne.

 • Katrine Vorum
  februar 7, 2013

  Den gamle gamle B&O radio, som min far (vist nok) købte efter hans konfirmation. Husker tydeligt alle knapperne, alle de der radio-navne, og lykken ved som ganske lille pige, at få lov at trykke på knappen der tændte – dén lyd og fornemmelse står helt klart!

 • birgitte linstow
  februar 7, 2013

  Det bedste B&O minde jeg har er fra en gang i 60’erne når jeg var med min mormor og morfar i sommerhuset og transister radioen blev pakket ud.
  Jeg elskede den lille radio og den minder mig stadig om sol, sommer, bedsteforældre og sommerhus.
  Siden fik min mormor et B&O farvefjernsyn (efter morfars død), og da jeg boede tæt på hende i mine unge år, var det her vi så “hjem til gården” og andre serier sammen.
  Nu er det min gamle mor på 87, der stadig har sit gamle B&O farve TV.

 • Sus
  februar 7, 2013

  Mit bedste minde er mine bedstforældres sommerhushave – med eftermiddagste og småkager og den klassiske B&O-radio, som jeg tænker på, hver gang jeg skal forklare en yngre kollega, hvorfor det hedder radio buttons

 • Jacob Schmidt
  februar 7, 2013

  Mit bedste B&O minde. Da jeg flyttede ind i mit nye hus hvor jeg havde mulighed for at købe nyt B&O udstyr og få link i hele huset til stor daglig glæde. Nu mangler jeg bare lige noget gear i form af en Beolit som kan tages med på terassen om sommeren.

 • Martin Kristiansen
  februar 8, 2013

  Mit bedste B&O-minde er fra da min nu afdøde far blev pensioneret i 1994. Han fik et pænt stort beløb udbetalt, og det brugte han blandt meget andet til at købe et væghængt B&O-anlæg. Mine forældre var, i modsætning til mig, bestemt ikke typerne, der lyttede til musik eller radio inden da. Selv kunne jeg vel have sovet med mit eget anlæg bragende løs. Derfor ærgrede det mig, at de gamle aldrig lyttede til musik, for jeg satte selv stor pris på musik. Men da anlægget kom op begyndte der med jævne mellemrum at strømme toner ud i huset. Det var ganske vist klassisk musik, jeg havde nok foretrukket noget rytmisk, men det var så afgjort bedre end ingenting – og så lød det selvfølgelig vildt godt på det der B&O-anlæg.

 • Louise Oksholt
  februar 8, 2013

  B&O anlægget hjemme hos min barndomsveninde. De havde vist arvet det så vidt jeg huske, men det var stadig topsmart (syntes jeg), og havde fjernbetjening og alt mulig. Vi er tilbage i 80’erne…

 • Julie
  februar 8, 2013

  Mine bedsteforældre har B&O tv stående i stuen, som jeg elskede som barn. Da de går meget op i hvem der skal arve deres forskellige ejendele jo længere op i alderen de er kommet, blev fjernsynet selvfølgelig testamenteret til mig. De lever stadig og jeg kan nu se frem til et fjernsyn med en levetid på 20 år!

 • Jesper Lützhøft
  februar 8, 2013

  Det er enkelt: Mit bedste minde er mit første. Efter at have arbejdet i min morfars cykelbutik hele sommeren fik jeg råd til at købe en beomaster 1000 og en beogram 1000 – dog ikke med andet end ste-ma højttalere. Da jeg fik det hjem og sluttet til var der ikke tid til andet end at sætte den første LP på og lægge sig ned på gulvet mellem de to højttalere og høre Jimmy Pages guitar helt solo på Led Zeppelin 2. Jeg var 14; men indeni var jeg alt.

 • Anders Parby
  februar 8, 2013

  Min gamle fastnettelefon med de spraglede farver. Virkelig et firserfænomen, men et godt minde om teenageår, lange samtale med potentielle flammer osv. Får mig til også at mindes vinyl, kassettebånd og sene optagelser af hits på B&O-radioen. Måske lidt en kontrast til præmien her, at B&O bringer mig i et nostalgisk humør…

 • Franziska
  februar 8, 2013

  Min gamle transistorradio, som jeg fik i konfirmationsgave i 1972 – og som stadig spiller lystigt – i mit køkken – godt kram B&O !!

 • Lykke Rasmussen
  februar 8, 2013

  Det bedste minde må være, da jeg flyttede hjemmefra forældrene og fik lov til at få deres ældre, men stadig utroligt vel-designede tv med. Det er nu desværre afgået ved døden…

 • Helle
  februar 8, 2013

  Min bedste B&O minde er helt klar fra da jeg var en lille pige og kom på besøg hos min veninde, hvis forældre havde alt elektronist udstyr i B&O. Jeg var særligt fascineret af den smukke, svungne fast-net telefon – nøj, hvor var den sej, som den stod dér i sin holder på bordet med de klassiske nummertaster lige under højtaleren til øret. Jeg husker tydeligt, hvordan min veninde og jeg klædte os ud som “fine damer” og lod som om, vi havde meget vigtige samtaler i samtlige B&O telefoner i huset. :)

 • Lars Christoffersen
  februar 8, 2013

  Husker som knægt et besøg hos mine forældres venner. De havde B&O anlæg med “usynlige” knapper… Jeg var fuldstændig fascineret, og drev værtinden til vanvid ved konstant at skrue op og ned for lyden! :-)
  Det var ren sci-fi og slet ikke til at forstå for lille mig på 12 år! :-)
  /Lars

 • Triaka
  februar 8, 2013

  Jeg kan ikke komme med det bedste B&O minde, men det værste. Forklaring følger:

  Min kæreste havde foræret mig et retro B&O anlæg han havde fundet specielt til mig, fordi han vidste jeg elskede designet, som var gået ud af produktion. Anlægget stod nu ovenpå mit klaver, mens jeg overvejede hvordan jeg skulle placere det i stuen.

  Samme dag havde min datter veninder på besøg. De havde fået besked på, at de ikke måtte spille på klaveret, fordi det stod ustabilt. Det var for stor en fristelse. En veninde løb hen for at skynde sig at spille på klaveret, da jeg var ude i køkkenet. Bum sagde det. Argh skreg jeg. Slut kaput B&O anlæg. Jeg måtte sælge det for næsten ingen penge som reservedele til en elektronikentusiast. Og fik en møgsur kæreste.

  Derfor ingen bedste oplevelser – jeg nåede aldrig at bruge mit anlæg. Øv. Men giv mig gerne en ny chance, med ny teknologi og nyt design.

 • Karen Nørgaard
  februar 8, 2013

  Min venindes familie havde en bananformet telefon fra B&O. Den larmede så sindsygt i hele huset når den ringede. Det var første gang det gik op for mig at B&O ikke bare var fjernsyn og gamle touch-anlæg og så minder det mig om en god og ukompliceret tid:)

 • Tanja B
  februar 8, 2013

  Et par højtalere af ældre model, købt brugt – og higet om i ÅREVIS, bare fordi de var B&O (men ikke særlig kønne …) :-D

 • Lina Esmaralda Hyrland
  februar 8, 2013

  Vi havde desværre ikke et B&O derhjemme, men en ven havde.

  Mit sjoveste minde var en gang han ville kaste fjernbetjeningen og ødelagde vinduet. Han havde i den grad undervurderet vægten.

 • Barklund
  februar 8, 2013

  Hej nye som gamle B&O fans. Da jeg som ung i sidste årtusinde skulle købe noget lyd med “klasse”, skulle det selvfølgelig være B&O.
  Igennem tiden blev det til Beomaster 900 , Beomaster 1000 radioer, flere pladespillere (Til oplysning for nutidens børn; datidens DVD afspillere), samt både spole- og kassette afspillere (Datidens MP3 afspillere).
  Selvfølgelig var at mobilt, bare netledningen var lang nok.

 • Benny Hansen
  februar 8, 2013

  Mit første stereoanlæg: Beomaster 1900 og pladespiller, pick-uppen ned i Queen, ELO, Gasolin o.s.v.

 • Christa Puch Nielsen
  februar 8, 2013

  Jeg har desværre ingen B&O minder, men håber inderligt at få nogle mindeværdige oplevelser med en Beolit 12. Hvis lyden er lige så smuk som designet, så kan jeg ikke ønske mig mere :)

 • Henriette
  februar 8, 2013

  Som barn havde vi et langt, fladt stereoanlæg fra B&O. Det spillede jeg ABBA plader på hver dag sammen med mine veninder. På trods af mit mørke hår var jeg ALTID Agnetha <3

 • Susanne Aagaard Jensen
  februar 8, 2013

  Jeg har desværre ikke så mange minder med B&O, men kunne virkelig godt tænke mig at få nogle:-) Dog bliver man altid stolt, når man kommer til større eller mindre byer i udlandet og ser, at B&O’s fede design samt sublime lyd og billeder er tilgængelig hvorend man bor i verden.

 • caspar krause
  februar 8, 2013

  De bedste minder om B&O får vi,når vejen går forbi Pouls Radio i Den gamle By i Århus. ;)

 • Per
  februar 8, 2013

  Jeg har mange minder om B&O. Et af dem er fra dengang i 60’erne hvor jeg på mellembølge lyttede til Radio Luxembourg på min første B&O radio som var på størrelse med et 20″ tv. Jeg havde arvet den fra mine forældre og den virkede glimrende i mange år indtil jeg skiftede den ud med et B&O Beocenter 1800 – en radio med integreret grammofon i toppen.

 • Stina
  februar 8, 2013

  Min forældres anlæg, der stod i stuen, hvor man for at indstille radioen, skulle styre en slider – der kunne man godt skulle lidt frem og tilbage for at få kanalen præcist indstillet.
  Der var også pladespilleren, hvor vi – når vi var alene hjemme – spillede Tintin i soltemplet baglæns, fordi det løs så sjovt :-)

 • Jeanette Hedegaard
  februar 8, 2013

  Mit bedste B&O minde er ganske ungt: Jeg sad i stuen hos nogle venner fornylig, og vi diskuterede fordele ved nye fjernsyn og alle deres lyksagligheder. Ungerne så en film på et efterhånden ældre B&O fjernsyn imens, og selv skærmen ikke var 48 tommer, så stod farverne på denne japanske tegnefilm smukke og klare frem på den aldrene skærm, og der måtte vi voksne blive enige om, at på trods af smart tv’ets glæder, så var den smukke farvegengivelse ikke at kimse ad.

 • Tanja Grønvall
  februar 8, 2013

  Det må være barndommens glade dage, hvor B&O-radioen spillede i stuen, mens der blev hygget med farmor og farfar.

 • Lisbeth
  februar 8, 2013

  Mit første fjernsyn var et sort/hvid i 1970.
  Åh hvor var jeg dog glad for det, havde malet det rødt og havde stillet det på hæderspladsen i min allerførste lille gode lejlighed. Lige siden dette fjernsyn har jeg ønsket mig B&O igen, men med 3 børn og rigelig med udgifter med en mindre indtægt, så er det endnu ikke lykkedes for mig. Åh jeg ville blive glad for at vinde.

 • Louise
  februar 8, 2013

  Helt sikkert da jeg som lille altid brugte fjernbetjeningen som mikrofon. meget bedre end hårspray :-)

 • Niels Nørgaard
  februar 8, 2013

  Jeg købte mine første B&O ting ca. 1969. Jeg var startet på universitetet og pengene var små. Derfor blev det købt på afbetaling i Fona. Det første var en B&O radio med separate højttalere, kort efter blev den efterfulgt af en pladespiller og en båndoptager. Bortset fra højttalerne har jeg stadig B&O udstyret (arkiveret i et skab). Radioen virker ikke mere..
  Nu har jeg bl.a. Sony, Samsung, Panasonic, Acer, Logitech og Apple udstyr.. som hele tiden bliver udskiftet med noget andet bras..

 • Linda
  februar 8, 2013

  Mit bedste B&O-minde er mit første og hidtil eneste B&O-anlæg, som jeg købte i 1991, og som stadig virker både med hensyn til lyd og til design.

 • jonas
  februar 8, 2013

  Vi havde ikke råd til B&O i hjemmet, så mit eneste minde var, når vi besøgte min faster, som havde et Beocenter 9000 uden knapper men med touch-interface. Det var ren science-fiction, og jeg turde overhovedet ikke røre ved det. Giv mig den childlike sense of wonder tilbage B&O.

 • Kgosi 'Cozy' Sekwati
  februar 8, 2013

  Til en fest med en diplomat fra sydafrika, på WEEKENDbesøg hos en ven i kbh…han skulle skifte sangen, men kunne ikke finde frem til ‘the source of such powerful music’…og blev overrasket da han så simplicity designed/defined, af den lille kasse B&O anlæg…dagen efter tog vi i B&O butik, og han kom derfra 20, 000kr fattigere… men glædede sig til at være vært for en masse fester hjemme i sydafrika :-)

 • Mette Christensen
  februar 8, 2013

  Det, som har imponeret mig mest ved et B&O-produkt, var den grammofon med hele pickup-armen, der flyttede sig langs kanten af grammofonen i en lige linje hen over pladen, i stedet for den tradionelle måde, hvor pickuppen flyttede sig i en cirkelbue. En fantastisk design-bedrift.

 • Kirsten
  februar 8, 2013

  Mit bedste B&O minde er fra dengang jeg var helt lille og mine forældre havde et B&O fjernsyn med skydelåger – jeg elskede at skyde dem frem og tilbage, det var faktisk sjovere end at se fjernsyn.

 • Marie Louise Bjørn
  februar 8, 2013

  Mit bedste minde omhandlende B&O fjernsyn er helt klart sommerhusferier i Øster Hurup med bedsteforældre, forældre og søskende. Ikke fordi vi så meget fjernesyn når vi var der, men det var hele essensen af det gamle træsommerhus og de gamle møbler samt selvfølgelig, det gamle B&O fjernsyn. Det står klart og stærkt i hukommelsen og minder mig om varme sommeraftener, ungdom og glæde :)

 • HanneM
  februar 8, 2013

  Mmmmm…..det gamle fjernsyn som jeg købte brugt og billigt, da jeg flyttede hjemmefra og som holdt i årevis. Eller mine forældres radio i køkkenet. Husker fornemmelsen af at dreje på knapperne. Og sorgen da den døde i regnvejrsoversvømmelsen sidste sommer.
  Kunne i den grad godt trænge til en opgradering af mit anlæg. Vil nok ikke savne muligheden for at spille kassettebånd….

 • Maria Fynsk Norup
  februar 8, 2013

  Mit bedste minde må være sommerferierne hos min mormor, hvor vi skyllede nyplukkede bær fra haven i store stålfade i hendes stue, imens den store flade B&O radio (ved desværre ikke hvilken model) spillede hyggelig, skrattende musik på reolen i baggrunden :) Total nostalgi :)

 • Kjell Bilstrup
  februar 8, 2013

  Jeg var for ca 12 år siden ovre i vores fælles affaldsgård, med noget affald, der stod en stor papkasse, der var smidt ud, den indeholdt en Beomaster 3400 med quadraphonic Hi-Fi system, samt en Beogram 1900 grammafon, det står idag nede i min kælder og virker, og på trods af at dette udstyr er 38 år gammelt, har det en helt fantastisk lyd, fuldt på højde med vores andre anlæg, det kalder jeg for kvalitet!

 • Anders
  februar 8, 2013

  2 minder:
  Da jeg var barn og vi havde et B&O fjernsyn med træskydelåger!!
  Vi taler i 70’erne og det var i S/H. Ingrid og lillebror var eneste børneprogram. :-)
  I 90 erne, da jeg købte et Avant 32″ med indbygget VHS. Wauu! Det var det fedeste fjernsyn med den bedste lyd.

 • Mette
  februar 8, 2013

  Min mostersmsmarte B&O fjernsyn fra 90’erne:-)

 • Christoffer Bengt
  februar 8, 2013

  Mine forældre købte som nyforlovede i 1966 – til min morfars store forargelse – et B&O-anlæg med spolebåndoptager og LP-afspiller; ja, hele molevitten og endda i stereo! Da jeg blev født i 1985 havde anlægget allerede mange år på bagen, men dette ændrede dog ikke på det faktum at det fulgte mig gennem hele min barndom med fantastisk – og nostalgisk – lydkvalitet og det karakteristiske lyse egetræsdesign, som jeg aldrig glemmer.

  Ting bliver dog gamle og elektronik må jo skiftes ud, frem for alt for nu at komme med på den digitale bølge der bredte sig mod 90’erne. Disse fine elektronik artikler blev således forvist til loftsrummet i mange år.
  Minderne er dog nu igen blevet til virkelighed for mig og mine forældre, da LP-afspilleren er kommet ned i deres stue igen (den “nye smarte” kunne simpelthen ikke klare mere) og højtalerne samt den gamle spolebåndoptager nu pryder indretningen i min lejlighed!

 • Anne
  februar 8, 2013

  Mit minde er ret nyt. Jeg har netop arvet mine bedsteforældres pladespiller. Desværre var den helt til rotterne, og især jagten efter en ny pick-up er gået i øst og vest, men nu spiller den fede gamle vintage pladespiller de lækreste nye plader med en helt autentisk rigtig lyd (:

 • Dorte Nielsen
  februar 8, 2013

  Fjernbetjeningen til min Beosound Century!
  Jeg elsker at høre P1 og Radio24syv i sengen, og det er så skønt at kunne slukke, lige før jeg glider over i Drømmeland – uden at behøve at stå op og blive vågen igen :)

 • Peter
  februar 8, 2013

  Bedste minde er naboens klassiske og MEGA stilfulde B&O pladespiller. Googlede og efter lidt tid fandt jeg frem til navnet, Beogram 4002 – http://beocentral.com/beogram4002

 • Ulla weishaupt
  februar 8, 2013

  Min mormor og morfar havde en gammel B&O transistorradio og da jeg var ca. 12 år forærede de den til mig om sommeren. Hele den sommer lå jeg for anker i en lille robåd i Nakkebølle fjord og lyttede til sommerkaravanen og god musik, medbringende saftevand madpakke Anders And og snorkel.
  Det var en super sommer

 • Carina Hauge Jensen
  februar 8, 2013

  Mit bedste minde med B og O er ret nyt… Min mand havde længe sukket efter en ny a8 afspiller til I-paden. Jeg, derimod, syntes at det var for mange penge, og tænkte, at så var den diskussion ude… Indtil en dag han tog til Tyskland med en kammerat. Ved en fejl fik han ringet mit nummer op, imens telefonen lå i hans lomme. Og der sad jeg så i den anden ende og kunne høre ham tale passioneret om, hvor fedt det lød, og hvor flot det var! Da jeg havde hørt nok, lagde jeg på og ringede så ham op. Da jeg spurgte, hvad han lavede, svarede han helt uskyldigt “ingenting!” Da han kom hjem, havde han anlægget under armen; 0)

 • Bente Brandstrup
  februar 8, 2013

  Mine forældres stereoanlæg – med kasettebåndsafspiller. Købt i 70’erne vil jeg tro og stadig i brug. Der værges om det, og det er ikke hvem som helst der får lov at trykke på knapperne ;)

 • Helle
  februar 8, 2013

  BeoMaster – 11 år gammel i 1974 – min første ABBA-plade – Det krævede grundig instruktion, løfter om påpasselighed og forsigtighed, men det var himmelsk at få lov til at spille sin elskede ABBA-lp på min fars store pladespiller med de gode højttalere :)

 • Klaus Boe
  februar 8, 2013

  Min bedste, eller mange gode…
  Jeg arvede mine forældres B&O højtalere da jeg flyttede hjemmefra, de var klasser over de plastik højtalere der var med til konfirmations anlæg, en god forstærker og der var super HIFI lyd, de kan deres kram…..

 • Søren Svendsen
  februar 9, 2013

  Da jeg som ung teenager købte en Beomaster 901 + 2 stk. Beovox 2702 højttalere for mine sparepenge. Så kunne jeg lytte til Mylle og Top 20.

 • Steen
  februar 9, 2013

  Mit bedste B&O minde var da mine forældre købte den første B&O stereo radio. Den var vildt flot og elegant.

 • Nybegyndermor
  februar 9, 2013

  Mit bedste B&O-minde er at stå og lege med klappen på min fars anlæg, da jeg var helt lille. Den havde sådan en helt vildt lækker langsom bevægelse. Det har det i øvrigt stadig, for det fungerer perfekt endnu, her 30 år senere, og det er faktisk heller ikke blevet umoderne endnu. :) Det kan godt være, at det kostede to månedslønninger dengang, men det må da siges at være en temmelig god investering.

 • Benny Sørensen
  februar 9, 2013

  Mit første møde med B&O super design var beovision 20 tommer,
  jeg er stadig forelsket…

 • Kasper
  februar 9, 2013

  Mit bedste B&O minde er min moders gamle Beolit 700 transisterradio som man lyttede radioavisen til, da man som barn sad og fik morgen mad inden skole

 • gitte zakariasen
  februar 9, 2013

  Sikken et kvalitets musik apparat :D
  Hvor ville de pryde-fryde mm, herhjemme..

 • helene
  februar 9, 2013

  Min bedste og værste B&O-oplevelse, var da jeg så Anlægget incl. LP-afspiller og spurgte ejeren, der året efter blev min ægtefælle:”Må jeg arve det efter dig?” To år efter arvede jeg det.

 • Bodil Frederiksen
  februar 9, 2013

  Mit bedste minde er dengang vi havde indbrud og tyvene mirakuløst havde overset vores B&O anlæg ;-)

 • Linda Pedersen
  februar 10, 2013

  Mit bedste minde må være da mine forældre, i tidernes morgen, gav mig deres gaaaaamle B&O højtalere, men som tydeligvis havde en helt helt særlig værdi for dem. De havde været en del af deres ungdom – og nu fik jeg lov at have dem på ungdomsværelset. Det var store sager… :)

 • Camilla Høgsbro
  februar 10, 2013

  Mit bedste minde, var da vi (jeg og min mand) fik vores første NYE B & O TV i 2002 (vi har det stadig) før fladskærmene, sikke en skulptur <3. Indtil da havde vi "kun" haft brugte, hvilket vi stadig har i soveværelset. Kun vores søn, er overgået til en fladskærm :-)

 • Anne T. S.
  februar 10, 2013

  Mit minde er temmelig håndgribeligt da jeg har stadig mit gamle B&O sort/hvid fjernsyn stående på loftet. Jeg arvede det som den tredie i arverækken og havde det i 80’erne, så mon ikke det har været fra 60 – 70’erne. Jeg tror ikke det virker længere, men det er en lille hvid perle med knapperne elegant placeret ved siden af skærmen. Jeg nænner ikke at skille mig af med det. Hvem ved… en dag får jeg det måske tjekket og tænk om det kunne virke! [hmmmm… måske lidt for nostalgisk]

 • sanne k
  februar 10, 2013

  mit bedste minde er klart glæden ved det fine design. Havde mit B&O tv i rigtigt mange år og alene fjernbetjeningen fortjener topkarakterer. den slanke model, tyngden og de lækre gummiknapper …. og så dét at man kun behøvede én betjening til tv og anlæg … se det var alle pengene værd!

 • Karin Hansen
  februar 10, 2013

  Mit bedste B&O minde er den vildeste og sjoveste nytårsaften for mange år siden, hvor vi dansede så vildt, at lågerne flere gange blev revet af mit væghængte B&O 2300. Anlægget var heldigvis uskadt og spiller stadig upåklageligt.

 • Emil Arke
  februar 10, 2013

  Mit bedste B&O minde er af fjernbetjeningen. Den var pænt tung og var ret så kantet. Når den havde lagt et stykke tid var den meget kold at, tage fat i igen.

 • Camilla
  februar 10, 2013

  Vores familie havde ikke rigtig B&O udover en telefon :) Men var mega fed og virkede upåklageligt :)

 • Mike Vogelius
  februar 10, 2013

  Mit bedste minde var da jeg med en 1 kammerat og lære på
  cykeltur/idræt og cyklede forbi den lokale B&O forhandler min kammerat fik en impuls ide og stod af cyklen og vadede in iført shorts og cykelhjelm med mig og vores lære i hælene. det vi fik ud af det var en fantastisk Film oplevels med Beolab 5 som surround anlæg i dag er jeg selv ejer af et par ældre Redline 140 med Beosystem 7000

 • Anja
  februar 10, 2013

  Mit første mine med b&o er min farmor og farfars tv samt radio… Det her lækre tv der bare altid så så godt ud i stuen, desværre holdte det “kun” 20 år og er nu forvist til den overdækkede terrasse hvor det pynter fordi de ikke nænner at smide det ud:-)

 • Mia B.
  februar 10, 2013

  Mit bedste B&O minde var tilbage i start/midt 90’erne, hvor jeg kunne sidde foran vores hvide B&O tv på hjul i timevis og spille Løvernes Konge og Super Sonic på min helt nye Sega spillekonsol (ja, Sega!). Da jeg for nogle år siden manglede et tv fik jeg det gamle hvide B&O tilbage, lidt mere ramponeret end før, men det virkede stadig helt fint, når man altså lige satte antenne stikket på den helt rigtige måde :) Og så testede jeg lige min Sega og en omgang Løvernes Konge.. Kunne ikke lade være! Sidste år måtte jeg desværre forære mit gamle tv til en veninde, da det fine hvide barndomsminde måtte vige pladsen til et lidt nyere B&O med fancy slut 90’er drejefod. Får stadig meldinger fra hende om hvordan det står til med mit elskede klenodie! Synes det er skønt at være den eneste i min vennekreds med billedrørs tv – og ved simpelthen ik hvad jeg skal gøre den dag det “nye” med drejefod takker af..

 • Henrik Tram Sørensen
  februar 11, 2013

  En flad kapselåbner i metal med “bollerne” i B&O udstandset var mit første tegneredskab. Der er blevet tegnet mange sole ved hjælp af denne. Og i grunden beskriver det vel meget godt oplevelsen ved B&O

 • Lena
  februar 11, 2013

  Min første kærestes seje tv var et B&O fra 90’erne. Den fancy, men pænt tunge fjernbetjening tabte jeg på gulvet flere gange end han brød sig om…

 • Camilla C
  februar 11, 2013

  Min Beocom6000 fastnet telefon er og bliver mit bedste minde indtil videre. Den har holdt i over 12 år og fortsætter med at være pålidelig og tidsløs i design.

 • Maria Andreasen
  februar 11, 2013

  Jeg husker tydeligt, da jeg som barn for første gang mødte B&O hos en legekammerat. Hans forældre havde et super-futuristisk Beo-center stereoanlæg, og jeg kan huske at jeg længe stod og funderede over, hvor søren man puttede kassettebånd i henne? Jeg kendte kun min fars store skrummel af et anlæg. Mødet med B&O fik min interesse for lækkert design til at spire.

 • Hanni Hjortsbjerg
  februar 12, 2013

  Året var 1978, tror jeg. Jeg havde fået fritidsjob i sportshallens cafeteria, konfirmationspengene skulle bruges som udbetaling og jeg havde fået lov af mine forældre til at købe en ORDENTLIG båndoptager på afbetaling. Da jeg kom hjem med et Beomaster 3000-anlæg fik jeg besked om, at det så sandelig ikke var grej for småpiger og langt over, hvad en 15-årig skulle have stående på pigeværelset. At aflevere! Sur og muggen gik jeg tilbage til forhandleren og byttede til jeg-husker-ikke-hvad. For at føje spot til skade gik der kun 14 dage før mine forældre købte det eksakt samme anlæg – og de vidste det! Hrmf!

 • Sara Marie Hebsgaard Offersen
  februar 12, 2013

  Jeg har helt sikkert stadig mit bedste B&O minde til gode til den 4. marts…

 • Margrethe Jermiin Jensen
  februar 12, 2013

  Mit bedste minde med B&O er da vi ryddede loftet hos min farmor og fandt en rigtig gammel B&O radio, som min søster og jeg legede med da vi var små og skruede rundt på knapperne og fandt radiokanaler fra “hele verden”. Radioen var en gammel træmodel.

 • Søren N
  februar 13, 2013

  Jeg vidste intet om produktmærker. Jeg vidste bare, at vi skulle ud at stille grejet op til den næste fest i forsamlingshuset.

  Sådan gik nogle af mine weekendener i 80’erne, hvor jeg som strithåret knægt hjalp min DJ-onkel med at stille op til den næste fest med kulørte lamper og Dodo & the Dodos fra højtalerne.

  Hvad jeg ikke vidste dengang, ved jeg i dag: Vi brugte B&O-udstyr. Beogram-pladespiller og et Beocenter 1500 til at styre noget af musikken. Og 80er-festen var fantastisk hver gang.

  Jeg fik helt ubevidst produktet ind under huden. Fik fornemmelsen af lydkvalitet og design. Det er ikke forsvundet i dag 22 år senere. Mit næste audioudstyr skal også være i topkvalitet fra Struer. Og ligesom de bedste sange fra 80’erne, så holder B&O fortsat niveauet!

 • Henrik Jeberg
  februar 13, 2013

  Mit bedste B&O minde var da jeg som nybagt konfirmand tog alle gavepengene ned i radiobutikken og købte en pladespiller med tangentialarm, Beogram 8002. Mine venner købte knallerter for de samme summer, men de lød ikke nær så godt.

 • Marie-Louise
  februar 14, 2013

  Jeg ejer ikke et eneste B&O-minde, eftersom jeg voksede op i et sommerhusområde, hvor man var heldig, hvis man kunne tage DR1 uden alt for meget “sne” på skærmen. Hvad skal man så med topmoderne AV-udstyr, når træerne og mørket sluger alle signalerne? :) Men jeg skal da glædeligt tage den yndige Beolit (beostær?) under armen og (billede)rapportere om alle de gode minder, vi får sammen :) det bliver en smuk sommer!

 • Tanja
  februar 14, 2013

  Jeg har faktisk ikke nogle minder fra mit barndomshjem – sådan noget B&O var alt for dyrt. Og vi sparede, hvor der spares ku’. Men til gengæld husker jeg mine bedsteforældres, især fjernbetjeningen med alle dens knapper. I dag er jeg så så heldig at have et BeoPlay anlæg i stuen – det er nemlig blevet så dejligt billigt og stadig med den gode kvalitet! Med BeoLit vil jeg også kunne bære kvaliteten med mig til sommerens mange grillfester og ture ud i det grønne – dét ville da være luksus!

 • Brian P.
  februar 15, 2013

  Jeg er vokset op med B&O, da min far ikke ville have andre mærker inden for døren! Æblet falder sjældent langt fra stammen, og jeg anskaffede mig mit første B&O musikanlæg som 20-årig. Mit største minde er vores tidligere Avant-tv, som med den integrerede video, var et fantastisk AV-produkt. Nu har beovision 10 taget over hos os, men når jeg ind-i-mellem render ind i et Avant-tv, så må jeg sige, at det vækker gode minder…

 • Astrid
  februar 15, 2013

  Da jeg var ung og boede med mine forældre i Jylland, holdt jeg nogle gange ferie hos min faster, som på det tidspunkt boede i Kokkedal. Jeg tog toget alene fra Jylland til Kokkedal og boede hos hende – og hver dag tog jeg fra Kokkedal til København og gik på museer og meget andet. Min faster havde et Beocenter – måske 8000 eller 8500 – og da vi ikke havde råd til den slags derhjemme, var det den vildeste luksus for mig at betjene og lytte til sådan et. Og det hang fint sammen med den oplevelse af uafhængighed jeg havde, ved disse ferier på egen hånd i København med eget værelse hos min faster i Kokkedal. :)

 • Stine
  februar 20, 2013

  Åhh..

  B&O er lig Danmark, og da jeg som 18 årig var på dannelsesrejse i Spanien og savnede mine forældre og lille Danmark enormt meget dukkede der pludseligt en kæmpe B&O butik op i en lille spansk flække…
  Der fik jeg lige en indsprøjtning af hjem til hjemveén!

 • Nadja Christensen
  februar 21, 2013

  Mit bedste B&O minde er helt tilbage fra min farfars radio & TV forretning i min barndom. Jeg elskede at komme der, der duftede så dejligt af gnister fra loddeapparatet i værkstedet.

  Han var B&O elsker og det mærkede man tydeligt. Han kredsede om de fine luxuriøse apparater og satte en ære i at vejlede på bedst mulige vis.
  Min farfar er gammel nu, men han sværger stadig til B&O. Det behøver ikke at være det sidste nye bare det er B&O.

  Han har heldigvis bragt B&O glæden videre til flere af sine børnebørn. Der er en vis glæde i, at spare sammen til sit helt B&O klenodie. Det er et stykke dansk historie som jeg personligt håber får lov at bestå mange år endnu.

  Jeg tænker ofte på min farfar og hans passion, når jeg ser min gamle B&O øl oplukker ligge i skuffen. Det bringer gode minder frem fra en svunden tid.

 • Alex Forsberg
  februar 22, 2013

  Tænker ofte tilbage på de hyggelige stunder med min radio-interesserede bedstefar, hvor vi sad i hans gamle værksted fyldt med gamle radioer og hvor det altid var hans Beomaster 900 der kørte det ene dansktop hit ud efter det andet, mens jeg spiste malt bolcher og han fik en kop kaffe og en mini-golf !!!

 • Lucas S
  februar 24, 2013

  Som en knægt på 16 har jeg værken rigtig haft råd eller mulighed for at købe de helt store B&O-varer… Eftersom jeg ikke er så forfærdelig gammel har jeg tilmed ikke haft den store mulighed for en masse minder med B&O! Selvom dette på forhånd stiller mig dårligt, når det kommer til mine bedste minder med B&O har jeg en masse minder fra min til dels meget elektroniske ungdom.
  Dog har jeg været så heldig at have en far, der går meget op i elektronik, gadgets og ikke mindst design – derfor er B&O selvfølgelig en (om ikke andet) lille del af vores hjem, trods de ellers liiiiige lovlig høje priser.
  Mine bedste minder må være fra vores lille værksted i garagen i vores forrige hus. Her spillede vores herlige B&O radio og højtalere 24 timer i døgnet. Det var her vi spillede Gasolin på fuld knald og rodede med gamle ting og sager. Det var bl.a. også her jeg med fugtige øjne måtte sige farvel til mit 20″ B&O “harmonika-fjernsyn”!

  B&O er dansk, det er design og så er det bare kvalitet! Og så er det forhåbentligt noget jeg har mange minder med fremover!

 • anette larsen
  februar 24, 2013

  Mit bedste B & O minde er første gang jeg så lågerne glide ud til hver side ved en simpel håndbevægelse. det ligger noget tilbage i tiden ,men hold da op hvor det fik alle andre daværende produkter til at ligne noget fra stenalderen.

 • Tina Grovermann
  februar 25, 2013

  Siden barn kan jeg huske vores fine B&O anlæg i vores stue, der spillede Dansk Toppen med Jørgen Mylius og programmer med Jørgen Hjorting. Min far var så stolt og glad for det. Siden købte de også en lille B & O transistor radio (vidst en 505) som stod i køkkenet og har fulgt med overalt. Var for dem dengang lidt dyrt med det holder den dag i dag. Min søster og jeg har derfor lyttet til meget dejlig musik og programmer med en dejlig behagelig lyd som barn og jeg kan stadig huske hvordan smilende Sussie lød ud i rummet og minder mig om sol og sommer..Radioavisen for ikke at forglemme..Så hver gang jeg ser et B&O anlæg eller Tv, føler jeg mig hjemme, hvor end i verden jeg er.. B&O minder mig om min barndom, kvalitet og god lyd…Dejligt..og så Dansk…Man bliver da lidt stolt. Håber på held…Tina

 • Morten Kjærgaard
  februar 25, 2013

  Bedste minde var da jeg købte mit B&O 1900 anlæg for egne penge og kunne hænge det på væggen. Det holdt i næsten 30 år første det måtte give op og blev erstattet af et knap så pænt rack.

 • Malgorzata Zajac
  februar 25, 2013

  min bedste B&O minder? det har jeg ikke endnu…har haft aldrig råd at købe det!

 • Kara Bertelsen
  februar 27, 2013

  Bedste B&O minde;
  Lyden og den let skurrende fornemmelse, når jeg skubbede rosentræslågen af mine forældres B&O tv til side, for at sætte mig tilrette for at se Pippi Langstømpe på VHS bånd.
  Fornemmelsen af at tænde apparatet på de lidt træge knapper og den spontane glæde, hvis det mod forventning viste sig, at båndet VAR spolet tilbage og klart.

 • kristian.
  februar 28, 2013

  Mit bedste minde er når man en kold vinterdag, kom hjem til mormor drak varm kakao, og hørte radio på hendes bang og Olufsen radio, det var tider.
  Ville ønske jeg selv havde en:)

 • Mette
  marts 4, 2013

  Mit bedste B&O-minde… er selvfølgelig at se sort-hvid flimmer med ungerne på det funky gamle fjernsyn, vi stadig har. Det er som om, at det smukke design vejer op for billedernes manglende farver og på den måde gør det meget nemmere at være fjernsynshippie.

 • Kristoffer
  marts 4, 2013

  Mit bedste B&O minde er fra en uges praktik på fabrikken i Struer tilbage i 8. klasse i 2002. Der rodede jeg med de fabriksansattes transportable radioafspillere der ikke længere duede, jeg byggede en elektronisk terning, og fik et par ture rundt i de forskellige afdelinger. Jeg ærger mig dog stadig over een ting. På en af rundvisningerne passerer vi det spritnye BeoVision 5 og min rundviser forklarer, at jeg hvis jeg kan bære det ud af fabrikken, så er fjernsynet mit. Jeg end ikke gav det et forsøg. Det gør jeg nu. Kan jeg mon komme gennem dagen med en Beolit 12?

 • Thomas Vang Glud
  marts 4, 2013

  Mit minde kan siges at være et trist minde. Der var en overgang, hvor de gamle B&O billedrørs-skærme stod ved affaldssorteringen overalt i byen. Dem med den lange fjernbetjening og en ekstra fjernstyringsfunktion, der gjorde, at man kunne få skærmen til at dreje. Jeg kendte det fra min kammerat og min kærestes bedstemor, som begge havde sat deres på gaden for nylig. Til sidst var der for mange ude til, at jeg kunne tage dem alle sammen ind, og byen forvandledes i nogen tid til et sted med nye triste og fortabte, men stolte indbyggere.

  Det varmer, når jeg ser, at B&O igen er blevet handy:-)

 • Bettina Dion
  marts 4, 2013

  Min venindes B&O tv stammer fra midt 80’erne. Hun fandt det i storskralds-rummet for seks år siden, hjalp hende med at udskifte en knap. Og det virker endnu. Er drøn misundelig.

 • Thomas Kalhauge
  marts 4, 2013

  Min farmor havde en transistor radio fra B&O , som jeg som lille elskede at “lege-lytte” til. Så B&O og farmor hører ligesom sammen sammen.

 • Thomas Woldiderich
  marts 4, 2013

  Mit bedste minde om B&O var alle de aftener som barn, hvor DR var den eneste kanal på fjernsynet. Mine forældre havde et ældre ELTRA, som var et danskproduceret tv, som senere blev overtaget af Sony. En aften i 1988 sad vi og så TV-Avisen med Peter Olesen og pludselig bliver hele skærmen grønnere. Min mor, som alene så på Olesen, udbrød med ét, at han da vist var ved at blive syg på direkte fjernsyn. Kendsgerningen var imidlertid, at ELTRA efter over 15 års tro tjeneste var stået helt af. Det blev startskuddet til B&O og Beovision, som var det fremmeste på det tidspunkt og designmæssigt holder den dag i dag. Først for nogle få år siden stod Beovision også af, men det nåede over 20 år i mine forældres stue.

 • Nicholas Rindahl
  marts 4, 2013

  Mit bedste minde er de utallige weekendmorgener med mit fars Beomaster 1900 indstillet på P4. Som delebarn var det et frirum fra hverdagen at besøge min far i hans lejlighed i en forstad til Købehavn. Det var beskedent, men hyggeligt. Weekendmorgenerne var så afslappede, som de kunne være, med rundstykker til morgenmad, aviser for min fars vedkommende og Anders And blade for mit. Og det lydmæssige baggrundstæppe til det hele blev altså leveret af det gamle Beomaster 1900, hvor langt de fleste lysdioder var gået i stykker, men hvor alt ellers fungerede perfekt, på trods af at det var tudsegammelt.

 • Søren Therkelsen
  marts 4, 2013

  INDIANA JONES i surround sound! Min onkel har altid haft det fede B&O anlæg. Min første oplevelse med god lyd var da jeg som 10 årig så filmen “Raiders of the Lost Ark”. Jeg mindes specifikt en scene hvor Indi kæmper mod et nazi jægerfly der forsøger at skyde ham og hans far (Sean Connery) i en kørende åben jeep. I flugten fra flyet kommer jægerflyet brusende bagfra, bevægende sig mod venstre – og jeg husker tydeligt hvordan jeg som ung knægt faktisk vendte mig om i stuen, og undrede mig over hvordan de både kunne vise mig en action film på TV – og have en flyver der brøllede hen over huset… surround sound by B&O Beo Lab

 • @Dynepusheren
  marts 4, 2013

  Jeg glemmer aldrig det store B&O fjernsyn min mormor/morfar havde.

  Det var en utrolig oplevelse at sætte sig på gulvet foran fjernsynet, tænde det, og så se hvordan det åbnede sig som i et teater hvor scenetæppet går til siden.
  Det var næsten med ærefrygt, at vi betragtede tæppet gå til siden, for hvad ville der mon tone frem på “scenen”??

  På en skænk i “den pæne stue” stod radioen, i den flotte matte stål, med røde tal og metalskydere til lydstyrken. Fra B&O højtalerne koblet til, lød der altid de behagelige stemmer fra P1 (De hørte ikke P3)….

  Åhhh, disse minder fra deres hjem på Strøget i Ikast :-)

 • Anders P
  marts 4, 2013

  Drejeknapperne på mine forældres Beovision 3400 tilbage i start 80’erne står skarpt i mine minder fra barndommen :)

 • Anders Hallundbæk
  marts 4, 2013

  Bedstevennens stue med korkgulv. Roxette på vinyl. Hjemmebagte boller af svingende kvalitet – men med masser af smør.

 • Peter Præstholm
  marts 4, 2013

  Mit bedste B&O-minde må helt klart være min gode gamle grammofon. Den virker stadig, og der er nu noget specielt ved at kunne høre en rigtig LP en gang imellem :-)

 • Thomas N. Feldborg Bruun
  marts 4, 2013

  Mit første minde med B&O var min fars radio, som jeg tror vi havde i ca. 15 år. I alder blev det dog slået af TV’et, som nok endte med at runde 20 år før det røg ud. Fantastisk kvalitet – og så kunne det også klare en reparation i ny og næ. I dag smider man jo bare ud…
  I nyere tid er mit bedste minde købet af et Beovision 8 – lige efter en skilsmisse. Gav en sær tilfredsstillelse :)

 • Hjalte Måstrup
  marts 4, 2013

  Min far fik ret sent et B&O-fjernsyn. Ham og hans kone købte det i 2007!
  HD-fladskærme interesserede dem ikke det store, og de mente at B&O jo var kvalitet der ville holde i mange mange år. Det er jo sikkert ikke forkert; det var bare en logik der ville have holdt bedre i 80’erne. Nu sker udviklingen jo så hurtigt at fjernsyn nok må skiftet ud med højere frekvens alligevel, på grund af skiftende standarder for digitale signaler.
  Når jeg nu besøger min far griner jeg i skægget over deres egentlig ikke særligt gamle, ganske dyre, sidste generation af B&O-billedrørsskærm-tv som de stadig trækkes med…

 • Tobias
  marts 4, 2013

  Dette anlæg er lig med god musik! I lang tid måtte jeg ikke selv pille ved knapperne. Men jeg husker hvordan jeg alligevel efter skole fik optur over at “mixe” mellem højtaler a og højtaler b.

 • Martin Kirkegaard
  marts 4, 2013

  Mine bedste B&O minder er helt klart vores forskellige Beocom telefoner der har holdt til alt fra væske til slag. De fungerer stadig efter mange års tæsk, og lydkvaliteten er bare helt suveræn, selv på de ældre modeller.

 • Mikkel Hede
  marts 4, 2013

  Hvorfor “minder” om B&O? Er det ikke netop problemet derude i Struer?

  Nuvel: Mit seneste B&O-minde er et par gamle opblødte højtalere, jeg fandt i kælderen efter syndfloden forrige år.

  Kan man vinde et nyt højtalersystem fra samme fabrikant på det? Eller skal man dele sine memoirer om fikse vægophængte anlæg angrebet af en svær grad af 70’er brunitis hjemme hos onkel Kukkeluk?

 • Marie Kristensen
  marts 4, 2013

  Mit bedste B&O minde hænger sammen med min farfars gamle Beolit 707. Da jeg og mine brødre var børn, sad vi altid ude i hans have med radioen tunet ind på ‘Tour de France’ og spiste masser af friske jordbær, mens vi fulgte cykelrytternes tur op og ned af de franske bjerge. Dette er grunden til, at jeg i dag elsker at cykle, at spise jordbær og ikke mindst at høre radio :-)

 • Henrik Hebeltoft
  marts 4, 2013

  Min mors spolebåndoptager som jeg betjente med samme overblik som en treårig med en iPad gør i dag. :-)

 • Lasse
  marts 4, 2013

  Jeg husker stadig min fars træboks af et gammelt B&O fjernsyn, der havde været state of the art, da han købte det før jeg blev født. Det havde en træskærm, man (manuelt) kunne trække for skærmen, så den ikke blev støvet og tilmed også en fjernbetjening, som aldrig kom op ad skuffen (faktisk anede jeg ikke hvad en fjernbetjening var, før vi fik et nyt fjernsyn).
  I sin sidste tid var man nødt til at stå en halv time tidligere op om morgenen for at “varme” fjernsynet op, hvis man ville se morgentegnefilm. Den gad simpelthen ikke tænde før den havde fået nogle slag og tændknappen var blevet aktiveret +30 gange – lige som en gammel bil, der har lidt problemer med starteren. Det var træls og charmerende på samme tid, og har ikke haft et lignende “forhold” med andre velfungerende fjernsyn.

 • Maria Fischer
  marts 4, 2013

  Mit bedste minde er mine forældres B&O-radio. Jeg husker ikke, at de har haft andre, så det må virkelig være kram. Den har lagt ‘øre’ til lidt af hvert gennem tiden. Lige fra min fars tyskundervisning, som foregik via lp, til min mors yndlingsjuleplade med Jim Reeves, som spilles år efter år. Virkelig skønne minder, nu jeg tænker over det.

 • victor kristianse´n
  marts 4, 2013

  Mit bedste B&O minde er desværre ikke-eksisterende, da hverken mine forældre eller mig nogensinde har ejet noget B&O. Endnu.

 • Malene Lyng Mejding
  marts 4, 2013

  Det øjeblik, hvor vi genopdagede vores B&O-anlæg, fordi vi fik koblet Sonos og Spotify til! Nu kan vi atter udnytte den super lyd, der er i højttalerne. Indtil da brugte vi det stort set kun til at høre radio på. Og så ryger der fra tid til anden en nostalgi-CD på;-)

 • Rikke Mie
  marts 8, 2013

  Mit bedste B&O minde er helt sikkert fra da min onkel i sin tid erhvervede sig sit første B&O anlæg – et af de smarte, hvor man blot skulle vifte med hånden foran anlægget og “dørene” skred op. Totalt sci-fi for et dengang ungt barn!