SPIL DIG GENNEM VINTERFERIEN MED DISSE TRE SJOVE SPIL

3 Min læsning

Elektronista har samlet tre spil til store, små og familien i denne vinterferie spilguide.

Fri fantasi på iPad med genial børne-app

Jeg er nok ikke målgruppen for LEGOs app til børn i alderen 4 og opefter, men for pokker hvor har jeg grinet og haft det sjovt med den.

I spillet skal du bygge et køretøj ud fra forskellige LEGO dele, og så ud over bakkerne med det. Du kan foreksempel kombinere toppen af en helikopter med bunden af en skraldevogn, voila! En flyvende skraldevogn der indsamler guldmønter.

Efter hver bane gennemført skal du samle små LEGO figurer, der bagefter pryder set landskab du kører rundt med dine hjemmebyggede køretøjer. Det der virkelig er geni-stregen med dette LEGO spil er, at de forskellige baner ændrer sig afhængigt af hvordan køretøjer er bygget. Putter du kun hjul på din maskine så handler det om at være god til at trykke på speederen, og jo flere forskellige ting du putter på, desto mere er der at holde øje med.

Hent LEGO 4+ VED AT TRYKKE PÅ BILLEDET

 

Selvom LEGO 4+ er til de mindste, så var jeg vildt underholdt af det, og det tror jeg også du vil være!

Spillet er gratis og fås til både Android, iPad og iPhone!

 

 

***

Ole Opfinder hedder nu Amazing Alex

Hvis du er af lidt ældre dato, så husker du nok Storm P tegningerne. De umulige maskiner, er er bygget af alt fra katte, bowlingkugler og kedler. Fantasien blev sat på prøvelser med Storm P’s vidunderlige tegninger, og netop den fantastiske glæde ved at tænke kreativt og skabe mening i galskaben er hvad Amazing Alex gør så fantastisk.

Som det unge geni Alex skal du hjælpe ham med at bygge den ene mere utrolige maskine efter den anden. Du får stillet Alex’s imponerende værktøjskasse til rådighed, og så er det op til dig og din fantasi at sætte tingene sammen på en måde, så du kan få løst dine opgaver.

Klik på billedet for at hente Amazing Alex

 

Amazing Alex koster 7kr og findes til Android, iPad og iPhone

 

 

 

***

Det er uhyyyggeligt i Dead Space 3

I de mørke vinterdage er der intet som en god gyser, der virkelig gør de mørke vinteraftner ekstra lange. I Dead Space 3 får du alt hvad du skal bruge af mørk uhygge, pludselig forskrækkelse (jeg faldt lidt ned af min kontorstol på et tidspunkt fordi jeg fik et chok) og så matcher spillets sne- og is-storme det kolde danske vejr lige for tiden.

Det imponerende ved Dead Space 3 er mest af alt hvordan det formår at holde en rigtig god balance mellem at give mig en klump i halsen, når jeg går gennem en mørk gang og kun kan høre min egne fodtrin, og den hæsblæsende action når tingene for alvor brænder på, og der er monstre over det hele der kræver din opmærksomhed.

Er du gys, kulde og en smule action så finder du ikke noget bedre end Dead Space 3 til den kolde vinterferie. Spillets fås til Xbox 360 (set til 449,-), Playstation 3 (set til 469,-) og PC (set til 312,-).

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + 3 =

No Comments Yet.