Brug din gamle mobil som smart hjemmealarm

2 Min læsning

Z Tech er en praktisk sokkel med indbygget batteri, som kan håndtere næsten alle iPhones og Android-telefoner. Via soklen forvandles de f.eks. til overvågningskamera, babyalarm, husalarm eller diskret spionkamera.

z-tech-alarm-1

Hvad gør I egentlig med jeres gamle smartphone, når I køber en ny?

Forærer I den til børnene eller de gamle forældre? Sælger I den videre som brugt? Eller gemmer I den i en skuffe, fordi I ikke kan nænne at skille jer af med den?

Hvis I har en ældre iPhone eller Android-telefon, kan I give den nyt liv som overvågningskamera i jeres hjemmealarmsystem.

z-tech-alarm-5

Z Tech er en smart sokkel, der roterer den gamle mobiltelefon stille og roligt i 360 grader, så den via sit indbyggede kamera kan optage alt, der sker i det rum, den er placeret i.

Soklen sørger samtidig for, at billederne sendes diskret videre til boligens ejer via internet. Diskret, fordi telefonen ser ud, som om den er slukket, mens den optager video.

Så kan en indbrudstyv ikke se, at han bliver optaget, eller børn og husdyr, at de bliver overvåget. Et spionkamera på fjernstyring. Det er da smart.

z-tech-alarm-3

Z Tech soklen kommer med adaptere, så den passer til iPhone, iPad og Android-telefoner. Soklen fungerer samtidig som oplader af op til tre enheder på én gang via sit store indbyggede batteri på 10.000 mAh.

Den medfølgende app indeholder flere avancerede ekstra funktioner: Den kan streame ”live” video, reagere på bevægelser, genkende ansigter, sende alarmer, registrere hvornår de forskellige familie medlemmer kommer og går, fungere som babyalarm, levere daglige rapporter og lagre alt sit indhold i en database i skyen.

Den smarte Z Tech alarm kan i øjeblikket forudbestilles for 59 USD – ca. 400 kroner. Levering vil ske overalt i verden til december….

z-tech-alarm-2

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − twelve =

1 Comment
  • Tina Jonasen
    september 26, 2016

    Man kan nu også bare bruge den gratis app: “Presence” ;-)