Christiane anbefaler: Min yndlingsapp til podcasts

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Podcasts er on demand lytning af radio, og er findes utrolig meget helt gratis indhold. Christiane anbefaler sin yndlings podcastapp. 

Screen Shot 2014-04-14 at 8.41.06 PM

Hold op hvor bliver der bare lavet meget god radio! Jeg er bare aldrig i nærheden af en radio lang tid nok til at høre et program til ende. Eller også passer tidspunktet mig bare ikke. Derfor er en god podcast app fuldstændig uundværlig for mig. Jeg abonnerer på en masse fantastiske programmer og lytter hver gang jeg cykler på kontoret, eller når jeg rydder op derhjemme. Mine yndlingsprogrammer er Twit (this week in tech) og DTNS (Daily Tech News Show), og så er der utrolig meget guld fra kollegaerne på Radio24syv.
Min yndlings podcast app hedder Pocket Casts (Android og iOS) og jeg har brugt den i årevis. Den er super overskuelig og også meget lækkert lavet. Der er foreslåede podcasts og kategorier og så kan man ellers søge på titler. Som f.eks. Elektronista :-)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + nineteen =

3 Comments
 • Martin
  maj 22, 2014

  Hej Christiane!
  Fedt med nogle podcast-anbefalinger også; kan du evt. anbefale nogle flere? De må også gerne stamme fra Radio24syv! :-)

  • Ivalo Andreassen
   maj 30, 2014

   Må jeg komme med nogle anbefalinger?
   Techsistens, Susanna Rankenberg og Patrick Damsted taler om tech og existens. Det er meget lærerigt, og mega hyggeligt, de har et godt community oppe og køre. De har blandt andet talt om digital kulturarv og interviewet kloge mennesker om om EU patentdomstolen.
   NPR Planet Money, de taler om økonomi så man kan forstå det, sidste episode handlede faktisk om euroen, som jeg først nu fatter lidt af.
   Det er lidt de tech/businessagtige podcasts jeg lytter til, men jeg er kæmpe storytellingfan, så du får også lige nogle storytelling podcast anbefalinger med. (Jeg er så stor fan af podcasts, bær over med mig)
   Third Ear, en dansk podcasts, fantastisk lydrige rejser, den sidste om den første sygeplejeske i Tasiilaq der forsvandt, men de har også talt med han der stjal kopierne af guldhornene fra Jelling.
   Strangers, om hvordan fremmede mødes og hjælper hinanden. Lea Thau er dansk, men det er en engelsk podcast. The long Shadow om en dansk musiker og Big Jim er nogle af mine favoritter.
   99% invisible, om design der er fortalt så godt at man bare vil høre mere. Revolving doors, Blue yarn, DIY spacesuit, Breaking the bank og mange flere. Fantastisk!
   Og så blev jeg for nyligt anbefalet en dansk storytelling podcast der hedder BestTellers. Der kan jeg anbefale Tango i Buenos Aires, Rejsefeber (men hav kleenex i nærheden) og Sex, løgn og lortebleer er nogle af de bedste episoder jeg har hørt ind til videre.

   Happy listening, and don’t be a stranger:)

   • christiane
    maj 31, 2014

    Tusind tak Ivalo!
    Jeg regner med at lave en post inden længe med en hotliste af virkelig gode podcast anbefalinger og der kikker jeg bestemt også på din liste.
    Mange tak!
    Christiane