Oplad telefonen med en sjat vand!

1 Min læsning

På en camping- eller vandretur kommer du hurtigt ud for at mangle strøm til din telefon. Og hvor er det lige, at du så finder muligheden for at tjekke dine sms’er og Instagramme en fantastisk udsigt midt ude i ødemarken? Heldigvis er der andre, som har været ude for det problem og opfundet en genial gadget, som afhjælper det: Med PowerTrekk i tasken og en sjat vand fra drikkedunken er du på den sikre side!

power3

Powertrekk genoplader din telefon ved hjælp af en kemisk reaktion, som opstår, når du hælder en spiseskefuld vand i PowerTrekk’en og sætter den sammen med en såkaldt PowerTrekk-puck. En puck er nok til en fuld opladning af telefonen og så er du good-to-go i et stykke tid igen.
PowerTrekk fungerer desuden som en helt almindelig oplader, når du er i nærheden af strøm. Den har et indbygget batteri, som kan oplades på almindelig vis og siden genoplader din telefon, når den er flad. Andre gadgets, som oplades via usb kan naturligvis også genoplives vha. PowerTrekk – så ud i den vilde natur med dig. Nu er der vitterligt ingen undskyldninger tilbage.
PowerTrekk koster 1049 kr. hos coolstuff.dk og en pakke med 3 pucks fås til 89 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve − one =

No Comments Yet.