Chromecast kan nu købes i Danmark

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Nu er den kommet til Danmark. Den  populære Google Chromecast som gør det muligt at streame online video og musik til hvilket som helst nyere fjernsyn.

google-chromecast

Den er ikke meget større end en USB stik og har dit fjernsyn en HDMI indgang (det har de fleste efterhånden) så kan du nu kaste video og musik fra din smartphone, computer eller tablet direkte op på din fjernsynsskærm. Prisen for Googles Chromecast er sølle 270 kr.

Med Chromecast kan du få meget mere ud af din fladskærm og f.eks. sende indhold fra Youtube, Netflix,  Google Play eller hvad du nu ser i din Chrome browser magisk gennem luften til skærmen.

Chromecast koster 270 kr. og kan købes i Elgiganten og på Google Play. Du kan holde dig opdateret om de nyeste apps, der kan bruges sammen med Chromecast her.

Chromecast giver dig også mulighed for at multitaske, så du kan sende e-mails eller opdatere dine sociale netværk på din mobil, tablet eller computer, samtidig med du streamer andet indhold til din tv-skærm. Samtidig virker Chromecast på tværs af forskellige platforme – Android-tablets og -smartphones, iPads, iPhones, Chrome til Mac og Windows samt mange Chromebooks.

Med lanceringen i Danmark er Chromecast nu tilgængelig i 12 lande. Foruden Danmark kan man købe Chromecast i USA, Canada, England, Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Holland, Sverige, Finland og Norge.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 3 =

1 Comment
  • Mads Møller
    marts 19, 2014

    Glæder mig til du kan skrive, at Airtame er kommet på markedet i Danmark. Hvis den kommer til at kunne det de lover, så vil der være langt mere fremtid i den. Chromecast vil blive reduceret til en lillebror. Men indtil da, så skal Chromecast måske prøves af.