5 tips til at spare strøm på din iPhone

3 Min læsning

af Milos Jørgensen, ungdomsreporter

Bruger din iPhone alt for meget strøm? Kan du ikke spille Candy Crush i frokostpausen, uden at du får en advarsel om, at der kun er 10% strøm tilbage?

batteri-tips

 

Du har, helt undtagelsesvis denne dag, valgt at cykle ned til din nærmeste Føtex. Selvfølgelig kender du ikke vejen derned, så du bruger din iPhone som GPS. Du er nået ned til Føtex og køber det ind, som du skal bruge. Du skal hjem igen, og hiver din mobil op ad lommen. Men argh, der er næsten ikke mere strøm tilbage?!

Få mere strøm på din iPhone med de her 5 råd!

1. Slå ‘formindsk bevægelse’ fra
Du har nok bemærket, at dine ikoner på dine iPhone bevæger sig, hvis du ikke har slået formindsk bevægelse fra. Det tager dyrebar ekstra strøm, som du kan bruge på noget andet sjovt, end at dine ikoner kan bevæge sig i takt med, at du bevæger din telefon.

Du slår det fra ved at gå ind i indstillinger -> generelt -> tilgængelighed -> formindsk bevægelse. Sæt den på ’til’.

reduce-motion

 

2. Brug flyfunktion, hvis du ikke har dækning
Hvis du ikke har dækning på din iPhone, vil den, helt automatisk, forsøge at få forbindelse til netværket. Hvis du på forhånd ved, at der ikke er dækning i det område, som du befinder dig i, kan du spare masser af strøm ved at sætte den på flyfunktion. Så søger den ikke konstant efter forbindelse, og du kan spare masser af strøm, som du kan bruge på Candy Crush.

Du slår flyfunktionen til, ved at åbne kontrolpanelet og trykke på fly piktogrammet.

flytilstand ios7

 

3. Sluk for WIFI og bluetooth når du ikke bruger det
Der er ingen grund til, at have wifi elller bluetooth tændt, hvis du ikke bruger det. Er der ingen godkendte netværk/parrede enheder i nærheden, vil din iPhone blot miste strøm, da den blot søger og søger samtidig med at du ved, den ikke finder noget.

Du slår det fra i kontrolcenteret.

wifi ios7

 

4. Juster lysstyrken
Det lyder simpelt, og det er det også. Ved at ændre lysstyrken kan du spare enorm meget strøm. Åbn kontrolcenteret og træk linjen, der styrer lysstyrken, og tilpas den, så du akkurat lige kan se, hvad der står.

5. Tag en times mailpause
Jo oftere der bliver hentet e-mails, jo hurtigere løber din mobil tør for strøm, så sæt dine tidsintervaller for hvornår din iPhone skal opdatere din e-mail til 1 time eller manuel, hvis du gerne vil spare strøm og din e-mails ikke er så vigtige for dig. Du ændre det ved at gå ind i Indstillinger -> E-mail, kontakter, kalendere -> Hent nye data Scroll ned

Har du selv tips til hvordan man sparer strøm på mobilen?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × three =

1 Comment
  • Mogens Dyrberg
    marts 21, 2014

    Tak for tipsene ;0)