Danskudviklet spil skal gøre dig bedre til matematik

2 Min læsning

Nyt iPad-spil skal hjælpe dig til at blive skarpere til matematik og giver dig samtidig muligheden for at dyste mod dine venner.

Get9 er et nyt, dansk spil, der skal lære dig at blive bedre til matematik. Spillet er udviklet i samarbejde med Undervisningsministeriet og skal lære dig at tænke hurtigt og blive skarp til alle aspekter af matematik.

Dine matematiske evner holder dit digitale kæledyr i live

At lave regnestykker på sin iPad er ikke i sig selv det mest sindsoprivende i verden. Derfor pakker Get9 hele deres matematiklæring ind i et Tamagotchi-agtigt spil. Når du er færdig med at løse regnestykker, optjener du point. Dem kan du bruge på at udklække et lille æg, hvori der bor en ugle, som du kan vokse stor og stærk ved at løse spillets mange forskellige niveauer af matematik.

Spillet er bygget på en psykologisk model, der hedder Mindset. Den giver dig øget motivation, for hver gang du fejler i dine regnestykker, påvirker det også, hvordan du udvikler din digitale ugle.

Vis hvem der er klogest blandt dine venner

Alle udfordringerne i spillet skal gøres på tid. Det gælder om at være hurtig i hovedet og fingrene, for det går rigtig stærkt i Get9, når der skal laves regnestykker. Udover at holde liv i din digitale Tamagotchi, skal du også dyste mod dine venner. Du kan altid sammenligne, hvor god du er i forhold til vennerne og endda dyste imod dem, fx om hvem der kan lave flest regnestykker på kortest tid.

Get9 er gratis at hente til iPad og Android. Spillet har reklamer og muligheder for at betale penge i det, men det er fuldt ud muligt at spille det uden at betale penge.

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − twelve =

No Comments Yet.